реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Анонс газети "Сіверщина"

7 грудня виповнюється 16 років популярній українській газеті «Сіверщина». На шпальтах розповідається про те, які були її перші номери.

У святковому випуску містяться публікації зовсім не святкові:

Про людське добро, яке так необхідне у цьому жорстокому світі, а тим більше, якщо його не вистачає дітям-сиротам, яких взяли на виховання родини з Борзни.

Чи будемо радіти дротовому радіо? Про проблеми дротового мовлення ділиться своїми враженнями головний редактор Корюківського районного радіо Андрій Навродський.

Кому подарував футбольну команду «Десна» її нещодавній керівник Олексій Савченко? Про це можна дізнатися з матеріалів у рубриці «Скандал».

Екс-губернатор Чернігівської області Владислав Атрошенко зробив особисту заяву. Яку саме і яке ставлення до цього керівництва обласної організації партії, в якій він донедавна перебував, йдеться у газетному лінку «Політика».

Про нічні пригоди чернігівського шумахера, який гайсав напідпитку по вулицях в обласному центрі.

Наводиться порівняльна таблиця заходів адміністративного впливу за порушення Правил дорожнього руху, які діяли нещодавно і нові.
Як працівник прокуратури прагне відібрати однокімнатну квартиру в немічної жінки?

А також у газеті «Сіверщина»:

Як журналіст Олександр Ясенчук впровадився в осередок Чернігівської структури Соціалістичної партії України та про враження, які він отримав.

Яку гуму (і як правильно) для коліс автомобілів вибрати на зиму?

Виграти пилосос, ковдру або радіоприймач – це реальність, якщо Ви вирішили передплатити газету «Сіверщина» на перше півріччя наступного року. В цьому нещодавно переконалась інженер з маркетингу Корюківського відділення зв’язку Валентина Радченко, яка виграла чудову теплу ковдру.






Коментарі (0)
avatar