реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Смерть через недопалок

З початку року на Чернігівщині, за повідомленням Головного управління міністерства з надзвичайних ситуацій, внаслідок пожеж загинуло 83 людини. З них 58 допустили необережність при курінні в стані алкогольного сп'яніння. Лише 15 жовтня у с. Кузничі на Городнянщині за подібних обставин вогонь забрав життя 3-х людей.

У нічний час, 25-го жовтня, до Козелецького райвідділу МНС надійшло повідомлення, що у с. Красилівка, що за 40 кілометрів від райцентру Козелець, здійнялась величезна вогняна заграва. Горів житловий будинок по вул. Польовій, 13. На жаль, через пізнє виявлення пожежі, на час прибуття рятувальників, весь дерев'яний будинок горів відкритим полум'ям. В ході гасіння пожежі серед уламків було виявлено три обгорілих людських тіла.

На місце пригоди виїжджала оперативна група Головного управління МНС в області. Як з'ясувалось в ході розслідування, господар помешкання, 51-річний Сергій, півроку тому повернувся у село з місць позбавлення волі і проживав самотньо, зловживав спиртним та ніде не працював. Як повідомили сусіди, в будинку часто збирались любителі "зеленого змія" і оселя перетворилась на так званий "притон". Вранці, 24 жовтня, чоловік зустрів двох знайомих, також ніде непрацюючих: 53-річну Любов та 55-річну Ольгу. Придбавши спиртне, компанія до пізньої ночі пиячила, аж доки всі не стали засинати. Чоловік задрімав прямо за столом і випустив з рук недопалок. Це і стало причиною пожежі з трагічними наслідками.
Розповідаючи про даний випадок, не можна обминути увагою той факт, що в Красилівці є свій пожежний автомобіль і колись тут чергувала пожежно-сторожова охорона. Однак, з розформуванням місцевого колгоспу і через брак коштів, пожежників скоротили. Тож зараз в разі пожежі можна розраховувати лише на рятувальників МНС, які знаходяться аж у райцентрі за кілька десятків кілометрів.

За інформацією
першого заступника начальника ГУ МНС України
в Чернігівській області
С.В. Дударєва









Коментарі (0)
avatar