реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Ніжинська закусь була з’їдена швидко

П’ять учасників з’їли 12 банок маринованих огірків. Не запиваючи і не закусуючи

У суботу, під час святкування Дня міста в Ніжині, в парку ім. Шевченка пройшли змагання на швидкість поїдання ніжинських огірочків. Влаштувати такі незвичайні змагання організаторам святам запропонував «смугастий» мобільний оператор, який, крім того, виступив ще й партнером свята до Дня міста.

– Наскільки я знаю, це перші такі змагання на Чернігівщині. Випробувати ніжинців на любов до ніжинських огірків ми вирішили провести і приурочити саме до Дня міста, таким чином підтримавши старовинне і колоритне місто України. Адже Ніжин – столиця славнозвісних ніжинських огірків, які відомі ще з часів російської імператриці Катерини Другої. Тут навіть пам’ятник огірку звели. Та і взагалі, Ніжин славиться не лише соліннями, а й темпераментними мешканцями, – розповіла «Чернігівському порталу» організатор конкурсу, PR-менеджер Київської філії компанії «Beeline» Олена Дуб. – Коли ми напередодні проведення цього конкурсу приїхали до Ніжина і розповіли про цей конкурс нашим ніжинським партнерам, вони одразу ж порадили: «Готуйте побільше банок з огірочками, бо ніжинці – народ гарячий та любить попоїсти! Дивіться, щоб вистачило огірків на всіх конкурсантів».

І справді, бажаючих взяти позмагатись у поїданні огірків виявилось втричі більше, ніж розраховували організатори. До того ж, всі любителі огірків виявилися абонентами «Beeline» зі стажем. Разом з тим, огірків на всіх вистачило.

У півфіналі взяли участь п’ятеро місцевих парубків – вони мали з’їсти на швидкість по півлітровій банці солінь. І незважаючи на те, що баночки, на перший погляд, невеличкі, з’їсти всі огірки із неї виявилось не так вже й просто. Троє хлопців впорались найшвидше і перейшли до фіналу. А там на них чекали вже... літрові банки з огірками. За умовами фіналу, вони мали самостійно відкрити банки і, знову-ж таки, змагатись на швидкість поїдання. «Втоптати» по літрі овочів виявилось непросто, це зайняло у парубків близько 5 хвилин. Публіці це впдовище дуже подобалось, вона підбадьорювала хлопців аплодисментами та вигуками. Першим спустошив банку найогрядніший та найміцніший з вигляду хлопчина – він і отримав головний приз від смутастого оператора (USB-нагрівач для комп’ютера). Інші двоє хлопців отримали смугасті підголовники, футболки, підставки для мобільних телефонів та інші корисні подарунки.

Леся КОРИЦЬКА






Коментарі (0)
avatar