реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівці "нашоукраїнці" визначилися

На прес-конференції з приводу ситуації у Верховній Раді керівники обласної організації "Нашої України" Олег Обушний, Владислав Мозговий та Любов Радченко були чітко визначені: " У Верховній Раді сформовано нову коаліцію, яка являє собою союз Блоку Юлії Тимошенко з Партією регіонів. В основі цього -- неукраїнські і недержавні інтереси".

Олег Обушний навів аналогію з часами Руїни, як про це пише і наша газета у друкованому її варіанті. Голова обласної організації НСНУ бачить і сьогодні постаті гетьмана Івана Виговського, зрадженого пушкаренками, внаслідок чого Україна була розділена між москалями і ляхами...

Замість діалогу з нашоукраїнцями та Президентом БЮТ змовляється з регіоналами для переділу власності, зміну конституційного устрою держави. Промосковська більшість у парламенті хоче керувати Україною.






Коментарі (2)
avatar
1
Олег Обушний навів аналогію з часами Руїни, як про це пише і наша газета у друкованому її варіанті. Голова обласної організації НСНУ бачить і сьогодні постаті гетьмана Івана Виговського, зрадженого пушкаренками, внаслідок чого Україна була розділена між москалями і ляхами... Действительно, аналогии с руиной прямые. Как и тогда Выговский тянул Украину в Польшу, а народ был против, так и сейчас "НУ" тянет Украину в НАТО, а народ против.
avatar
2
Та що він знає, той обушний про гетьмана! Він же навіть
років його життя ніколи не знав та не знає!
avatar