реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Справа Демшевського: скільки вірьовочці не витися...

Про Віктора Демшевського "Сіверщина" писала не один раз -- пригадується стаття Сергія Соломахи "Обережно: Віктор Федорович!", розповідь про те, як "Депутат-регіонал може вигнати людей на вулицю"...
І ось офіційне міліцейське повідомлення:" Співробітники спецвідділу по боротьбі із хабарництвом та корупцією управління державної служби по боротьбі з економічними злочинами УМВС України в Чернігівській області спільно з прокуратурою Чернігівської області затримали начальника ДП „Управління майном" ЗАТ „Чернігівоблбуд" Чернігова за підозрою в отриманні хабара в сумі більше 300 тисяч гривень від підприємця за підписання договору купівлі-продажу нежитлової будівлі та об'єктів нерухомості, що розташовані в смт. Куликівка, які належать дочірньому підприємству та які орендує підприємець, і які її сім'ї необхідні для ведення підприємницької діяльності.
Співробітниками УДСБЕЗ УМВС в області вилучені гроші в сумі 180 тисяч гривень.
За даним фактом порушено кримінальну справу".

Бідному В.Демшевському начебто стало так погано, що опинився в кардіології і мало не в реанімації. Це так зразу: доки керують -- не хворі, тільки під суд попадають -- зразу на лікарняне ліжко. Тим паче, що в Чернігові у них уже й лікарня є своя, опробована для подібних хворих...
Керує нею теж їхній чоловік, що і у владу походив, і в підозрюваних значився, та ще йому фартить... Хоча наш "герой" перебуває в іншій лікарні -- в коридорі В.Демшевського стереже міліціонер.

Депутат-регіонал знаменитий не тільки виселенням людей з гуртожитку, оборудками з садом 16 школи, але й активною боротьбою проти української церкви Київського патріархату. Саме він був у числі тих депутатів міської ради, які активно плювали на закон і встановлювали намети біля Катерининської церкви. Він навіть є зафіксованим на фото "Високого Валу", де намагається щось довести голові товариства "Просвіта" Василю Чепурному. Саме "Просвіті" та голові обласної організації УНП В.Демшевський тоді всіляко заважав провести прес-конференцію біля окупованої московитами церкви.

Але, як свідчить досвід Демшевського, Бог -- не фраєр. Його ні підкупити хабарем не можна, ні задурити голови "канонічністю". В Катерининській церкві служать православні українці, а Демшевський чекає суду. Ми про земний. А ви про який подумали?

Петро ДМИТРІЄВ.






Коментарі (0)
avatar