реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Ранкова трагедія

В неділю 3 серпня близько 6-ї години ранку на 145 кілометрі автодороги Київ - Чернігів - Нові Яриловичі біля повороту на с.Шестовицю зазнав аварії молдавський автобус „Setra" сполученням Москва - Кишинів.
52 пасажири і два водії, які знаходилися в салоні, прямували з російської столиці додому, але знову, як і два місяці тому, водій заснув за кермом, автобус з'їхав у правий кювет, збив два невеличкі деревця і ліг на правий бік. В результаті ДТП одна жінка 1979 р.н. загинула на місці пригоди і ще троє (чоловіки 1946 та 1980 р.н. і 36-річна жінка) - госпіталізовані до Чернігівської міськлікарні № 2 з серйозними травмами (ампутація правої руки, переломи ребер, ключиці, травми грудної клітини).
Водій автобуса, 43-річний громадянин Молдови, має за плечима 25 років водійського стажу, говорить, що після митниці його двічі зупиняли співробітники ДАІ: в Городні та на об'їзній дорозі при під'їзді до Чернігова. Він їм сказав, що перебуває за кермом не більше чотирьох годин і запевнив правоохоронців, що почувається добре та може продовжувати керування, а вже на найближчій зупинці поміняється зі своїм напарником, але... не встиг.
В цей вранішній час, коли все сталося, майже всі пасажири автобуса спали (приблизно з 2-ї до 4-ї години ночі вони проходили митний контроль в Сеньківці) і тому люди навіть не встигли збагнути, що трапилося, а загибла, мабуть, так і померла уві сні.
Це вже третє серйозне „міжнародне" ДТП протягом літа на Чернігівщині, а причина одна і та ж - сон за кермом.
Прес-служба ДАІ в Чернігівській області








Коментарі (0)
avatar