реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Герой України Левко Лук"яненко проти негрів

Дід Левко проти негрів

Відомий правозахисник, Герой України Левко Лук»яненко опублікував статтю про цивілізаційний вибір України.
За 300 років ми не стали московітами, -- переконаний наш знаний земляк.»Кияни, як і вся Україна, кричать: «Нам потрібен жорсткий закон!» Московити кричать: «Нам потрібен жорсткий президент (цар)!» У цьому вся суть різниці між Європою і Азією! Ці різні вимоги звучать у ХХІ столітті, що є найпереконливішим доказом: за 300 років Московія не перетворила українців на арійців.
Завжди, коли українці здобували можливість діяти за своїми політичними уподобаннями, вони не обожнювали (як московити) своїх керманичів, а вишукували в них вади і поспішали обрати іншого. Не в особі ми шукаємо гаранта сталого справедливого ладу, а в законі»

Чому ж в незалежній Україні українці програють? Дід Левко знаходить цьому таке пояснення:» В українців не було досвіду приватно-підприємницької діяльності і коштів придбати телевізійні канали. Досвід і кошти були в євреїв (переважно закордонних), і вони скупили телевізійні канали. До впливу російської телевізії на громадян України додався вплив єврейських каналів. Хто зацікавлений у відвертій демонстрації сексуальних збочень, які вбивають в людині її духовне начало? Процес цивілізації відвів людей від тваринного і дав почуття сорому. Тепер це досягнення цивілізації знищують і повертають у тваринно-природний стан. Ця нинішня провідна верства не спроможна почати відродження України»

«Об’єктивно історія готує другу фазу дезінтеграції Російської імперії: вихід з-під влади Москви Татарстану і всіх так званих автономних республік, країв і областей.
Україна уникне расової проблеми, якщо не пустить у наш національний дім кольорових людей, -- пише український Нельсон Мандела.-- Західна Європа готова поділитися своїм расовим лихом з Україною і, ясна річ, нагадуватиме Україні про Загальну декларацію прав людини. Україна має що відповісти Європі: вона не експлуатувала Африку й Азію, тому й не має перед ними моральних чи будь-яких інших зобов’язань».

Старий політик вірить у майбутнє України, бо на зміну нинішнім політикам «підростає нова генерація, яка не прив’язана до Москви агентурними обов’язками, вільна від московської імперської політики».






Коментарі (3)
avatar
1
Таке враження, коли читаєш таку інформацію, що ми живемо в замкнутому просторі якогось древнього століття. Необхідно, аби рухатися далі, зважати на сьогоднішні проблемні аспекти зовнішньополітичної інтеграції. Та й врешті-решт реальна загроза суверенітету і незалежності нашій державі більша від найближчого східного «білого» сусіда, ніж від негрів (якщо від останніх взагалі якась є шкода). І те, що розгорнута в нашій країні шалена атака на «кольорових» людей – це ганьба нашому українському суспільству. Та й слід пам’ятати, що боротьба проти цієї раси пішла саме з Москви, а не з самого Києва, чи із Заходу. Столиці Московії вкрай вигідно, аби міжнародна спільнота була стурбована тим, що в Україні активізований расизм і расова дискримінація, що майже одне і теж. Не розуміти цього – це відсутність діалектичного підходу при подібних поглядах і тупцювання на місці. Цим самим ми підіграємо Москві, з одного боку, а з іншого – штовхаємо у прірву й без того, нашу державу…
avatar
2
Дуже дивні слова. Сподіваюся поважний пан Левко ніколи такого не говорив. Тому, що це просто "махрова" некомпетентність і відірваність від цивілізованості.
avatar
3
Глупостей, конечно в статье полно. Только не совсем понятно, почему русских всё время пытаются назвать московитами? У мня один знакомый из Рязани, на вопрос как к тебе обращаться, отвечает: называй меня как хочешь, можешь самыми плохими слова, только не московитом. smile Попытался разобраться в этом вопросе и выяснил, что этот термин перекочевал в средневековую Европу из сочинения Сигизмунда Герберштейна (1486-1566), которое называлось "Московия". Эту книгу автор написал по результатам поездок в Московскую Русь, в качестве посла императора "Священной Римской империи" МаксимилианаI к великому князю Василию III (сам себя он называл царём и государем всея Руси). Первая поездка была в 1516-1518гг. Вторая в 1526-1527гг. В то время на территории современной России было несколько независимых и полунезависимых государств (княжеств) и уделов: Московское, Рязанское, (присоединено к Московскому в 1521г.), Калужский удел (присоединён в 1518г.), Углицкий удел (присоединён в 1521г.), Дмитровский удел (присоединён в 1533г.), Старицкий удел (присоединён в 1569г.), Кроме того, чуть раньше были присоединены Волоцкое удельное княжество (1513г.), отвоёвано Смоленское княжество (1514г), Псковское княжество (присоединёно в 1510г.), Тверское княжество (присоединено в 1485г.). Иностранцам необходимо было как-то различать подданых различных государств. Поэтому всех подданых Москвы они называли московитами, а государство Московией. Это отмечает тот же Сигизмунд Герберштейн. Он пишет: "Московия - главное государство в Руссии" (Герберштейн, Сигизмунд / Московия. М.: АСТ: Астрель, 2007. С.489). Там же (С.509) он пишет "народ это, говорящий на славянском языке, исповедующий веру Христову по греческому обряду ... столь умножился, что либо изгнал живущие среди него иные племена, либо заставил жить их на свой лад, так что все они теперь ... русские". Тем не менее, термин "Московия" и "московиты" был подхвачен европейской прессой и утвердился там. Таким образом, данные термины не соответствуют своей сущности и свидетельствуют о плохом знании исторических фактов либо о желании как-то принизить русских людей, тем более, когда мы ведём речь о современной России.
avatar