реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

День молоді по-чернігівськи

Теплохід «Казбек», що працює в Чернігівському річковому порту і курсує по річці Десна, цими днями засіяв особливо по-молодіжному. Так оригінально зустріли і провели свято День молоді прихильники та члени Чернігівської обласної молодіжної громадської організації «Батьківщина молода»(молодіжне крило обласного осередку БЮТ).
Напередодні свята організатори святкової програми через листівки, плакати та інші можливості звернулися до молоді міста з тим, аби вони взяли участь у запланованих заходах. Але для цього потрібно було (аби отримати запрошення), надіслати твір «А я молодий українець» на відповідну адресу.
На теплоході зібралося чимало молодих людей, які охоче взяли участь у різноманітних конкурсах (хто швидше з’їсть вареники зі сметаною, хто найбільший знавець українських пісень тощо).
Основною умовою участі у програмі було те, що учасникам вечора необхідно було бути одягнутим в національний одяг, що також розглядалось як участь у конкурсі на найкращу українську вишиванку.
А щоб старання та активність учасників конкурсів просто так не промайнули, вони були нагороджені різноманітними призами від організаторів акції.
Наприкінці святкового і цікавого вечора відбулась дискотека в українському стилі – під національні музичні мелодії.
Яна Кордик











Коментарі (0)
avatar