реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Волков майже не матюкався. А святкував день народження сина

Доки кореспондент "Сіверщини" Сергій Кордик не запитав Олександра Волкова про численні "пі-пі", якими телебачення прикриває його матюки в ефірі, той і не лаявся. Був благочестивим:" Всі мої інтерв"ю -- це звернення до керівництва держави". А приїхав, мовляв, зустрітися з журналістами для спільного святкування народження сина -- для 60-річного політика останнє є дійсно подвигом. До речі, дружині -- 4О років.

Безумовно, просто так соратник Кучми, колишній "директор Верховної Ради" Олександр Волков поїти-годувати чернігівських журналістів не став би. Є в нього якась політична задумка. Але на прес-конференції він переконував, що не приїхав агітувати, а що просто їздить Чернігівщиною, де його люди ще пам"ятають і вислуховує біди забутих політиками селян.

"Чорт його зна що відбувається"

"Я не втелепаю" -- так оцінив він політику Президента і уряду. Але чітко виступив проти НАТО:" Питання вообще якесь странне. Мій батько -- Герой Радянського Союзу, воював з тими, хто НАТО створював..." А взагалі каже, що на місці Росії він би підштовхував Україну до НАТО:" Коли ми туди вступимо -- НАТО буде звіздєц!"
Волков впевнений, що і сам Ющенко не знає -- яку міжнародну політику веде держава і кріпко переживає що Росія не є стратегічним партнером для України.

"Треба щоб хазяїн тримав за оте, що між ногами"

Волков передбачав, що Ющенко переможе і писав свій прогноз до тих виборів. Тепер же покаявся за підтримку Ющенка і збудував у своєму маєтку діючу церкву, де відмолює цей гріх. Певно, за гріхи з Кучмою не молиться. Чи, мо, люди про них уже й забули, раз Ющенко не посадив нікого у тюрми?
А Ющенку, за словами Волкова, не вистачає саме отого хазяйського підходу, який винесений у заголовок. І взагалі -- розійшовся колишній соратник Кучми -- у Ющенка "нема бенців". На журналістське нерозуміння такого слова пояснив:" Це по-єврейськи яйця". До чого б таке знання неблизької нам мови? Може, по материній лінії кров озивається?

Юлю знає, на жаль, добре

Так він зреагував на журналістське питання. І додав, що як людина, "вона вмєняєма", але "команди у неї нема і нема команди у її команді". Вона -- сама собі команда. Юлія Тимошенко, за словами Волкова, почала роботу в уряді не з роботи уряду, а з передвиборної кампанії -- мова про виплати тисячі гривень. У владі, і в уряді, зокрема, не влада, а "ансамбль Вірського".
Волков проти дострокових виборів, бо вони нічого не дадуть:" Рейтинг "нанайців", слава Богу, розмився, але загалом ситуація буде така сама. За БЮТ люди все одно готові голосувати, як і за Партію регіонів. А рейтинг комуністів зріс".

"Олександр Другий"

Так називають друзі Волкова його четверту дитину. Батько страшенно радий -- ще б пак, у такому віці народити! Та ще й після трьох доньок. "Ми з жінкою домовилися: ніяких іскуствєнних каш. Циця -- і по повній програмі!"
Зрештою, я таки підколов Волкова Ющенком, коли на щедрому застіллі підняв тост за його дружину, наголосивши -- все-таки хоч в одному Волков Ющенка підтримує: у виконанні демографічної програми.

Ностальгія по Кучмі?

Коли столи в "Колибі" були повні страв і вільне сидіння сам Волков не так зразу знайшов, коли наливали горілку "Волковська сотка" ( з жінкою на двох їм -- 100 років), коли на завершення вечері редактори районних газет вишикувалися за "гонорарами" до окремого кабінету, подумалося -- невже часи Кучми повертаються? Свят, свят!

Василь ЧЕПУРНИЙ.









Коментарі (0)
avatar