реклама партнерів:
Головна › Новини › Тут я живу

Лідер „нашоукраїнців” Чернігівщини підтримує навчальні заклади

Минулого тижня завершився парад шкільних випускних вечорів. Минулої п’ятниці голова Ради Чернігівської обласної організації Партії Народний Союз „Наша Україна”, заступник голови обласної ради Олег Обушний, на запрошення педагогічного колективу Борзнянської ЗОШ І-ІІІ ст., в якій він колись навчався, взяв участь у зустрічі із випускниками, їхніми батьками та викладачами цього навчального закладу. А вже наступного дня, у суботу, заступник голови обласної ради зустрівся з колективом Коропської ЗОШ ім. Т.Г.Шевченка, серед цьогорічних випускників якої більше десяти медалістів. Також Олег Обушний побував у селищі Варва, де привітав викладацький колектив та випускників місцевої гімназії із завершенням навчального року.

Виступаючи перед вчителями та випускниками, заступник голови обласної ради наголосив на важливості розвитку освіти та самоосвіти, рівень якої постійно підвищується, завдяки старанності та великому бажанню вчитись, про що засвідчує постійне зростання мережі вищих навчальних закладів та студентів, як на Чернігівщині, так і всій Україні. Він побажав цьогорічним випускникам успішно скласти екзамени до вузів аби здобутий ними вищий фах сприяв подальшому розвитку нашого рідного краю і держави, знайти свою особисту стежину в житті і ніколи не забувати рідну школу та вчителів, які подарували знання, віддали часточку свого серця та душі кожному учневі.

Відвідуючи навчальні заклади лідер „нашокраїнців” Чернігівщини Олег Обушний подарував багатофункціональне оргтехнічне обладнання, яке виконує функції сканера, принтера та ксерокса, а також передав шкільним бібліотекам підбірку літератури з питань Європейської інтеграції, в тому числі і на англійській мові, яку там вивчають.

Прес-служба ЧОО ПП НСНУ






Коментарі (0)
avatar