реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Дільничні інспектори на колесах

Служба дільничних інспекторів не легка, адже їм доводиться щодня мати справу з різними людьми. Більшість дільничних, звичайно, виконують свої службові обов’язки в сільській місцевості. А відтак – дільничний міліціонер чи не єдиний представник міліцейської влади по всій окрузі, який забезпечує взаємозв’язок між місцевою владою і населенням. Сьогодні на плечі такого працівника лягає неймовірний тягар: адже він повинен бути і психологом, і захисником, і порадником, і навіть співрозмовником. А головне – захищати звичайних людей від антисоціальних проявів з боку нечесних осіб і, при тому,- цілодобово.

Сьогодні підрозділи дільничних інспекторів є однією з основних ланок у структурі органів внутрішніх справ. А тому результати в роботі безсумнівно залежать і від матеріального та фінансового забезпечення. У зв’язку з цим та з нагоди професійного Дня дільничних інспекторів, керівництво УМВС в Чернігівській області вручило 10 мопедів для кращих дільничних області. Це, звичайно, не крите авто або потужний мотоцикл, та все ж для літньої пори року в сільській місцевості – потрібна техніка.

На фото: дільничний інспектор Щорського райвідділу внутрішніх справ лейтенант міліції Олександр Соловець щойно отримав ключі від мототехніки.

Cергій КОРДИК









Коментарі (0)
avatar