реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Батурин -- місто гетьмана Мазепи, зрадника Носа і нардепа Бута (оновлено)

Сьогодні в пошуковій системі "Сіверщини" найбільш популярним було коротке, як постріл, слово "Бут". Це природньо: наші читачі знають не тільки про вихід народного депутата від "Народної самооборони" Юрія Бута з демократичної коаліції, але й про те, що саме "Сіверщина" завжди має свій, часто відмінний погляд на події вигадливої української політики.

Отже, уродженець Батурина Юрій Бут разом із бютівцем Рибаковим, чи як там його (ніхто такого героя ще не знає) вийшов з коаліції. Сталося це після голосних і дурних заяв іншого самооборонівця Давида Жванії про неотруєння Ющенка, а потім про харчове отруєння Ющенка... Ще й каже, що кожен третій переживав таке харчове отруєння як Ющенко -- певно, ми не помічаємо, що в Україні третина людей ходить з обличчями, подзьобаними, як у Президента...

Хто такий Юрій Бут? Генерал російської армії. І не просто такий собі генерал, яких у Росії вже скоро буде більше, ніж лейтенантів, а генерал якогось Центру при президентові Росії. До того ж, як він сам сказав на прес-конференції у Чернігові, багато його особистих друзів нині працюють в близькому оточенні нового російського президента Дмітрія Мєдвєдєва. Чому пішов з Росії? Каже, що не мав більше перспектив. Певно, побачив їх в Україні.

До речі, сам же Юрій Бут не вважає гетьмана Мазепу героєм України. Про полковника Носа, який увів москалів у Батурин, Юрій Бут не згадував... Зрештою, людям з біографіями грузинського мільйонера Давида Жванії та російського генерала Юрія Бута треба б бути обережними в українській політиці -- ми, українці, люди довірливі. Але -- не безмежно.

Василь ЧЕПУРНИЙ.
Геннадій Москаль (народний депутат, що теж входить до "Народної самооборони") каже, що Бут йому зразу не сподобався:" Я казав Луценкові, що цей чоловік не сьогодні, так завтра нас зрадить і перейде на бік Партії регіонів. Не знаю чим керувалися вожді, але цей чоловік не підходить нам ні по духу, ні по ідеології". Газета "Україна молода" вислдовила припущення, що Бут "може бути близьким до російських спецслужб".
Ось як рекламує себе військова академія в Москві, що її закінчив Юрій Бут:"Що ж це за навчальний заклад? Як рекламує себе сам університет (подаю цей текст у перекладі українською), це – «кузня кадрів розвідників, спецпропагандистів, юристів, котрі завжди і в будь-якій країні були і є елітою суспільства. Свідченням цього є те, що багато які випускники ВУМО – депутати Державної Думи, банкіри, високопоставлені працівники апарату Президента, Уряду, ҐРУ, СВР, ФСБ, ФАПСІ, МЗС, власники великих підприємств, письменники, журналісти, вчені, юристи, функціонери провідних політичних партій тощо». (http://www.vumo.ru/)






Коментарі (1)
avatar
1
Ще один приклад, що в Україні при владі псевдо-еліта, яка лобіює інтереси інших держав, окрім України.Представники ВПШ, космополіти, підлабузники і посіпаки!!!
Україну врятує тільки національна ідея, обєднана в єдине, могутнє і сильне русло, перед яким не встоїть жодна перешкода у вигляді ліберально-дегенеративної ідеології! angry
avatar