реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Ваша школа може отримати в подарунок комп`ютерний клас

Компанія «Самсунг Електронік» — світовий лідер виробництва напівпровідників, телекомунікаційного і цифрового медіа-обладнання. На побутовому рівні мільйонам споживачів добре відомі телевізори, мобільні телефони марки «Самсунг». Вже третій рік поспіль українське представництво цієї потужної світової компанії — «Самсунг Електронік Україна» здійснює в нашій країні цікаву й корисну соціальну програму «Самсунг назустріч знанням». Партнерами виступають компанія «Майкрософт Україна», «Укртелеком» та ряд інших корпорацій. Мета програми — поглиблення знань учнів середніх шкіл у галузі інформаційних та комунікаційних технологій. Тому серед співорганізаторів конкурсу є також Міністерство освіти і науки України.
Стартував новий конкурс. Як і в попередні два роки, головний призовий фонд — 10 комп’ютерних класів. У кожному з них буде по 15 комп’ютерів, а також багатоцільова установка корпорації «Самсунг» та інше електронне обладнання для навчального процесу. Ці класи будуть подаровані тим школам, представники яких переможуть у конкурсі. Крім того, ці переможці отримають індивідуальні призи — мобільні телефони «Самсунг». Варто додати також про ще одну гарну нагороду переможцям: «Укртелеком» безкоштовно підключить усі ці 10 комп’ютерних класів до Інтернету.
Конкурс триватиме по 17 липня. Учні та вчителі середніх шкіл для участі в конкурсі мають написати невеликий твір — есе розміром до 300 слів. Цього року тема – «Комп’ютерна мережа об’єднує людей». Тема ця обрана не випадково, адже Інтернет нині відіграє величезну роль у спілкуванні людей на планеті. А Україна ще відстає як за поширенням Інтернету, так і щодо комп’ютеризації шкіл.
Есе і реєстраційну форму слід не пізніше 17 липня направити організаторам конкурсу на електронну адресу: http:// education.samsung.ua або поштою на адресу: 01135, м. Київ, а/с «Самсунг» з позначкою «Програма «Самсунг назустріч знанням 2008».
Нагороди — найсучасніші комп’ютерні класи — чекають на переможців. Бажаємо успіху!
Петро АНТОНЕНКО.
«Сіверщина» — інформаційний партнер конкурсу. Із «Сіверщиною» — до
перемоги! Ваша школа може отримати
в подарунок комп`ютерний клас






Коментарі (0)
avatar