реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Антифранцузька" акція у Козельці: чорні прапори провокації

Сьогодні центр Козельця почорнів: саме під такими прапорами стали якісь нові діячі досі не відомого політичного утворення "Громадський суд України". Їх вимоги можна звести до однієї -- "Француза за грати!" Оскільки голова Козелецької адміністрації Володимир Француз уже більше півроку і так перебуває за гратами, то, певно, зараз уже пора вимагати його четвертування, колесування чи виведення на дибу...

Кому ж мало кари для Француза (за злочин, який ще ніким не доведений)? Тим паче, що приїхали чорні хлопці з Києва -- певно, комусь Француз заважає і досі. Чи не тому "помаранчевому куму", який вимагав від Француза земельних ділянок у престижних місцях району? Цікаво, що в "козачках" цієї акції виступили місцеві діячі, які позиціонують себе з УНП та НРУ. Невже такі принципові, що аж треба на суд тиснути? Чи просто заплачено? І чому мовчить "Наша Україна" щодо долсі свого однопартійця, та ще й голови фракції в обласній раді?

Завтра -- чергове засідання Святошинського суду в Києві, де розглядається справа братів Французів. Отже, організатори чорної акції не впевнені, що Француза вдасться засадити. Інакше -- для чого така колотнеча?

Василь ЧЕПУРНИЙ.






Коментарі (0)
avatar