реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Збори інтелігенції -- для культури чи для апарату?

28 лютого в Чернігові, в залі засідань обласної державної адміністрації, в рамках підготовки до Форуму Інтелігенції відбудуться громадські слухання з питань культури.

Мета слухань - викристалізувати найболючіші проблеми місцевого культурного життя та започаткувати діалог між інтелігенцією і владою на регіональному рівні. Ініціатор заходу - Нацрада з питань культури і духовності при Президентові України.

Не виключено, що місцеві можновладці спробують перетворити ці заходи на традиційні фестивалі підтримки «курсу партії» та утисків незадоволених.

Оргкомітет Надзвичайних Зборів "Україна - зона культурного лиха" закликає Вас:
Прийдіть на громадські слухання, розкіжіть про них Вашій аудиторії!
Загітуйте Вашу аудиторії відвідати ці громадські слухання та повідомити про проблеми регіону у сфері кульутри місцеву владу!

Оргкомітет спільно з Нацрадою запропонував міській владі підписати Меморандум про взаємопорозуміння між владою та інтелігенцією.

Ми звикли, що розмова з владою має лише два сценарії – протестні акції незалежних митців або цілковитий «одобрямс» номенклатурних висуванців. Сьогодні з’явився шанс знайти третій шлях. Чи зможуть обидві сторони цим шансом скористатися?

Не будьте байдужими!

Уляна Ходорівська
прес-секретар Надзвичайних Зборів
моб. 8 067 328 32 03
тел/факс 8 044 467 50 24

Р.S. Принаймні, на ранок, 26 числа, обласне товариство "Просвіта" імені Т.Шевченка ще нікуди не запрошували. Точно так, як ця адміністрація не помітила громадську організацію -- одну із небагатьох діючих -- коли формувала Громадську раду з питань культури та духовності. Та й Бог з нею, з тою владою...






Коментарі (0)
avatar