реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Підпал, скажена лисиця і ожеледиця -- такі новини...

За повідмоленням "еменесників", у селищі Дмитрівка Бахмацького району по вул. Незалежності, 24 о 8 год. 20 хв. 19 лютого ц.р. сталася пожежа в приміщенні бухгалтерії адміністративної будівлі розміром 28х15 м, стіни цегляні, покрівля шиферна, що належить ТОВ „АгроДмитрівське”. Вогнем пошкоджено підлогу на площі 1,5 кв. м та майно. Причина - підпал.

Надзвичайні події, які виникли раніше:
- в с. Петрівка Прилуцького району 14 лютого ц.р. в приватному господарстві було вбито лисицю. Експертним висновком Прилуцької лабораторії ветеринарної медицини від 14 лютого ц. р. № 9 встановлено захворювання даної тварини на сказ. На території Петрівської сільської ради введені карантинні обмеження.
- в смт Седнів Чернігівського району по вулицях Панфіловців, Шевченка та Я.Лизогуба 14 лютого ц.р. внаслідок виходу з ладу фільтра артезіанської свердловини не забезпечується водопостачання житлового сектору, без води залишилось 400 осіб. Роботи по відновлюванню водопостачання плануються з 20 лютого ц.р.
Захворювання на ГРВІ:
За оперативною інформацією обласної санепідемстанції станом на 19 лютого ц.р. зростання захворюваності на грип та ГРВІ в порівнянні з попереднім днем зареєстровано на території 21 району та міст Чернігова, Ніжина, Прилуки. Карантинні заходи введені у Варвинському районі. На додаткові канікули закрито 56 шкіл.
Стан доріг:
На дорогах спостерігається ожеледиця. Для підтримання доріг в проїжджому стані від ДП „Чернігівський облавтодор” задіяно 155 одиниць спецтехніки та 190 чол. обслуговуючого персоналу. Стан доріг – задовільний.

Живемо!






Коментарі (0)
avatar