реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

„Можливо, не в ту партію вступив?” – запитали голову обласної адміністрації В. Хоменка „помаранчеві”

Керівники фракцій „Нашої України” у своїх місцевих радах Людмила Жадченко з Городні та Валерій Толмачов з Ніжина провели в Чернігові прес-конференцію, на якій висловили різку незгоду з кадровою політикою голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка.
Людмила Жадченко: «За що зняли голову Городнян¬ської райдержадміністрації Кривця? Не крав, хабарів не брав, не робив „відкати”?»
Валерій Толмачов: «Хоменко влітку вступив до Народного Союзу „Наша Україна”, але стосовно своїх кадрових призначень ніяких пояснень давати не хоче. Може, він не в ту партію вступив? Якщо негайно президія ради обласної парторганізації не закличе Хоменка до пояснень, ми будемо ініціювати відставку президії».
Оскільки мені на попередній прес-конференції Володимира Хоменка вдалося задати питання саме про логіку його кадрових призначень („помаранчеві” усуваються, кучмісти повертаються), то відповідь Володимира Миколайовича є його своєрідною заочною дискусією. Читайте публікацію „Хоменко кандидатуру Кауфмана розглядав”.
Довідково: із „помаранчевого призову” в керівництві районів залишилися п’ятеро — бахмацький Булах, куликівський Шпак, менський Костючок, прилуцький Нестеренко та семенівський Майданський. Всі інші звільнені „за власним бажанням”, яке у них наступало, як правило, після розмови із заступником Хоменка В.Приходьком. Відмовився писати таку заяву один – корюківський голова Борис Мелашенко, що був звільнений за невідповід¬ністю займаній посаді. Бий свій своїх, щоб чужі духу боялися?
Людмила Жадченко: «Якби Хоменко не був членом партії, ми б розуміли, що до влади прийшов ворог». І розповіла, як городнянські вчителі не змогли достукатись до голови обласної адміністрації: найняли для поїздки автобус, а зустріч їм переносили з 8-ої години на 14-ту, потім — на 16-ту, потім зовсім відмінили.
До речі. Президент України своїм указом звернув увагу Чернігівської обласної державної адміністрації на незадовільну роботу зі зверненнями громадян...
Василь ЧЕПУРНИЙ.





Коментарі (0)
avatar