реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Наша Оксана Хвостенко -- серед призерів!

Привітання голови облдержадміністрації Володимира Хоменка бронзової призерки чемпіонату світу з біатлону Оксани Хвостенко
Шановна Оксано Юріївно !
Від щирого серця вітаю Вас і Вашого тренера Миколу Миколайовича Зоца з великою спортивною перемогою – завоюванням бронзової медалі в спринтерській гонці на Чемпіонаті світу з біатлону в шведському місті Остерсунд.

Це видатне досягнення сприяє підвищенню авторитету України на міжнародній арені, викликає почуття гордості за наших спортсменів, за рідну Чернігівщину.

Приємно усвідомлювати, що Ваш шлях до світового успіху проходив у Чернігові, де Ви робили перші кроки в біатлоні, опановували секрети спортивної майстерності, здобували перші перемоги, які і досі прикрашають спортивний літопис нашого Поліського краю.

Сьогодні Ви, здобуваючи нові нагороди на чемпіонатах світового рівня, уособлюєте гордість і надію біатлоністів нашої області та всієї України.

Щиро зичу Вам міцного здоров’я, легкої лижні та влучних пострілів, нових спортивних здобутків на змаганнях найвищого рівня.

З повагою,
Голова обласної
державної адміністрації В.М. Хоменко

13 лютого голова облдержадміністрації Володимир Хоменко провів прийом громадян з особистих питань згідно з графіком прийому громадян керівництвом обласної державної адміністрації. Цього дня до керівника області звернулося 7 громадян. Питання, які порушувалися під час прийому, стосувалися поліпшення житлових умов, працевлаштування, забезпечення автотранспортом тощо. На всі питання, з якими звернулися мешканці області до Володимира Хоменка, надані роз’яснення, а також по кожному зверненню дано доручення відповідним структурним підрозділам облдержадміністрації щодо з’ясування причин їх виникнення й усунення. Всі питання знаходяться на особистому контролі голови облдержадміністрації.

Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації






Коментарі (0)
avatar