реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

У Крутах протестували проти Хоменка

Крути політичні

Окрім вшанування Героїв 2 лютого в Крутах громадськість, що приїхала туди, могла бачити й політичні «розборки». Звертали на себе увагу хлопці, що тримали в руках плакати з гаслами, на кшталт «Помаранчеві Чернігівщини не довіряють Хоменку». Як виявилося під час бесід з ними цю акцію протесту проводила організація «Помаранчева Чернігівщина». Хлопці тримали плакати на коротких палках, бо пройти крізь детектори, які стояли по дорозі до меморіалу Героїв Крут, відкрито вони не могли. Тож і довелося плакати та короткі палки ховати під куртки. На цьому їх пригоди не закінчилися, як тільки вони розгорнули плакати, до них відразу ж підійшли представники правоохоронних органів і почали намагатися припинити це дійство. Та деякі депутати Прилуцької міської ради серед них був і Микола Кіреєв та представники правозахисних організацій «прикрили» їх своїми «корочками».

Мета акції - показати Президенту, що не все гаразд , - пояснив Віктор Лабазов, депутат Чернігівської облради, член НРУ, - із кадровими призначеннями в Чернігівській області, що Хоменко звільняє «помаранчеві» кадри, а повертає старих «кучмістів». Чого варті тільки такі одіозні прізвища як – Тимощук, Довгаль.

Ще одним дійством, що явно не відносився до Вшанування Крут став парад прапорів. Десятки, якщо не сотні студентів приїхали в Крути не за покликом серця, а за наказом «політичних» вождів та добові. Це призвело до того, що організатори які розраховували максимум на 500 чоловік учасників отримали в десять, якщо не більше разів кількість бажаючих побачити інсценізацію бою. Проте побачити його, і то не доситьб гарно, змогли лише ті, хто стояв у перших-других рядах. Зі звуковою апаратурою справи були катастрофічні. Так наприклад виступ Президента чули лише ті, хто стояв в 100 метрах зліва чи справа від нього, ті з глядачів, хто стояв навпроти не чули анічогісінько. Хто винен? Координаційній комітет обласної адміністрації, що організовував захід. Який чомусь не провів репетицію.

Кажуть це дійство коштувало 150 тис грн. Вважаю, що їх було великою мірою витрачено марно.

Олександр ЯСЕНЧУК






Коментарі (1)
avatar
1
Додав коментар: biletskyi (http://biletskyi.blogspot.com/
)
ШОК! Блюзнірство під Крутами за участю Президента країни
Побачив в новинах репортаж про відзначення річниці бою під Крутами і не повірив власним очам - "під час робочої поїздки до Чернігівської області Президент України переглянув батально-історичне дійство «Бій під Крутами»"
Таке враження, що ми зовсім збожеволіли! Як можна влаштовувати цирк в такому місці!!!???
Перевдягнені блазні бігають з бутафорськими іграшками зі студії Довженка, а Президент країни це "переглядає" разом зі свитою!!!
Невже не знайшлося ЖОДНОЇ людини, яка б зупинила цю оргію, яка б сказала, що це дикість, що біля ТАКИХ меморіалів не влаштовують ніяких вистав!
Ніхто!
Ніде!
Ніколи!
Ви колись чули щоб хтось!?, десь!? з цивілізованих, психічно здорових людей ставив театральні вистави на цвинтарі???!!!
Це ж називається ВАНДАЛІЗМОМ!
На Марсовому полі – де знайшли свою геройську смерть наші земляки – не вертеп дегенеративний роблять, а вшановують мовчанням.
Крути - місце ганьби української політики (і минулої - часів УНР, і як з'ясувалося сучасної!) і місце слави української зброї, місце, де СВІДОМО! віддала життя за Україну (власне за нас з вами!) наша УКРАЇНСЬКА МОЛОДЬ, зраджена власним урядом.
Місце, де билися до останнього набою, до останнього удару серця, а ті, яким від ран вже зброя з рук впала - прийняли геройську смерть від ворожого ката!
Молодь, яка як і наші Великі Пращури в середньовіччі – воліли собак, котів і щурів чи падло коней їсти (під час облоги) або вмерти лицарською смертю в бою та Вічну Славу Здобути ніж ворогові піддатися (піти на компроміс!)
Бо Слава Геройства (як і Святість Мученичества у Християнстві) здобувається тільки там, де здійснені СВІДОМО!
ВІЧНА СЛАВА НАШИМ СВЯТИМ ЛИЦАРЯМ - АНГЕЛАМ!
avatar