реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Православні Чернігівщини проти пропаганди содомського гріха

Великий подив, здивування та обурення викликала інформація поширена в ЗМІ http://www.sian.ua.info/index.php?module=pages&act=page&pid=13210 про те, що наступного навчального року в українських школах введуть факультативний курс «Толерантність». Курс розрахований на 40 годин. Уроки будуть у формі тренінгів і рольових ігор. Педагоги і психологи спеціально навчені для проведення цього курсу. Вони у формі гри вчитимуть дітей розуміти і приймати чужу культуру, релігію, звичаї, сексуальну орієнтацію. Відразу ж Почувши про новий шкільний факультатив, керівник проекту «Гей-форум України» Святослав Шеремет, захотів допомогти у вивченні уроку толерантності.

Звичайно культура, релігія звичаї інших народів це добре, добре тоді коли дітей спочатку навчать своїх звичаїв, своєї культури, своєї релігії. Що до сексуальної орієнтації то виникає велике питання.

Ми починаємо забувати, а можливо і не знаємо чому Господь покарав вогнем Біблійні міста Содом і Гоморру, але нагадаємо, через збочені сексуальні стосунки «…і викликали Лота, і говорили йому: де люди, які прийшли до тебе на ніч? Виведи їх до нас; і ми пізнаємо їх…Ось у мене дві дочки, що не пізнали чоловіка; краще я виведе їх до вас, робіть з ними, що вам завгодно тільки людям цим не робіть нічого, тому, що вони прийшли під дах дому мого… Тоді мужі ті простягли руки свої і ввели Лота до себе в дім, і двері дому замкнули; а людей, що були при вході в дім, уразили сліпотою…і пролив Господь на Содом і Гоморру дощем сірку і вогонь від Господа з неба і знищив міста ці…» (Буття 19, 1-30), але до сьогоднішніх днів стосунки між чоловіком і чоловіком, жінкою і жінкою та інші називаються Содомським гріхом. Гріх, який зараз прикривають толерантністю від цього не змінить своєї суті і залишиться гріхом. Що ж у такій яскравій обгортці пропонують нам, а найперше нашим дітям? Люди які напрошуються у школи є носіями психічного захворювання, тому повинні бути відмежованими від суспільства, а особливо від молоді до повного одужання і покаяння.

Бути толерантним, - сказав один розумний чоловік, не значить пустити злодія у свій дім, а це ж наш дім, і нам вирішувати кого пустити, а кого ні. Можна порушити всі закони моралі, закони совісті, закони Божої природи, щоб задовольнити свої амбіції чи плотські похоті, і що далі?
Чи таке суспільство буде здоровим? Для чого Бог дав людині розум? Напевно, щоб думати.
Думаймо!!!
Від вірних УПЦ КП Чернігівщини

Секретар Чернігівської єпархії УПЦ КП о. Роман Кіник
Голова ЧОМГО Українська Студентська Спілка Олександр Ясенчук






Коментарі (5)
avatar
1
Шановне панство! Мене дивує те, що чомусь і Олександр Ясенчук, до речі, мій колега, і о.Роман Кіник роблять таку відозву від усіх вірних парафіян Української церкви, цим, мабуть, хочуть поставити її з точки зору моралі на один рівень з московською. Остання, як відомо, пройнялася шаленими гомофобівськими настроями. Українській церкві у цій ситуації логічно було б краще не порушувати цю тему. А врешті-решт чому це Ясенчук та Кіник беруть на себе таку відповідальність і роблять майже офіційну заяву від усієї Чернігівської єпархії? Їх хтось на це уповноважував? Мені, як оглядачу "Сіверщини" з прав людини, дивно чути і читати, коли автори цієї заяви возвели в ранг злочинців людей, які мають іншу сексуальну орієнтацію. І навіть вже підвели до категорії " носіїв психічного захворювання". Тоді напрошується така аналогія: чим нинішня ситуація відрізняється від комуністично-тоталітарної доби, коли так само безневинних людей зараховували до "психічно-хворих"? Та й слід подумати самим авторам цієї заяви: чи такі вони вже високо-моральні і не порушують жодних Божих законів природи, чи тільки вважають себе такими? Кожна людина має право на вибір і усіх Бог любить однаково! А толерантності усім нам бракує сьогодні... Ще одне. Зверніть увагу на початок заяви: "Великий подив, здивування та обурення викликала інформація... ". Чистісінько як колись: свою незгоду з тими чи іншими питаннями "писали" народні "представники" в різні газети...
Сергій Кордик, оглядач з прав людини газети "Сіверщина".
avatar
2
"... автори цієї заяви возвели в ранг злочинців людей, які мають іншу сексуальну орієнтацію. І навіть вже підвели до категорії " носіїв психічного захворювання".

Ну, злочинцями вони вже не вважаються, статейку-то з кримінального кодексу прибрали.

А щодо психічного захворювання, тут димок не без вогню! dry Наскільки відомо мені, серед голубих у частини ЦЕ дійсно від народження, а в решти - набуте. Свідомо, несвідомо - не в тому річ.

І виходячи саме з цього постає велике питання, точніше обурення, ПОПУЛЯРИЗАЦІЄЮ angry цього зі шкільної лави.

Чи мало ще пропаганди цього? wacko Зараз же не можна фільм проглянути, щоб не було у ньому голубих чи принаймні згадок про них. Пішов учора подивитися на трохи підстаркуватого Сталоне у Рембо-4. Так вже й туди голубого увіпхнули. Як ще самого Рембо не "перефарбували"? surprised

avatar
3
Щодо так званих "прав".
У чому це полягають ЇХ "права"? Чому це ненормальність має давати якіссь права?
Право на що? sad
Їх що, дискримінують і морозиво у магазині не продають?
avatar
4
Сергію - А мене дивує, як завзято захищають те, про що раніше сором було говорити. Сьогодніж соромязливо мовчати і "толераннтно" shy потурати - не тільки гріх, а на мою думку - злочин. Важкий злочин перед нашими дітьми. Ви пишете , що кожна людина має право на вибір - ха - між чим і чим...?
"Толерантність"??? А чому не любов???? Християнська любов. Так же багато говорили про введення християнської етики, а зупинились на толерантності. Та тому, що християнська любов, це і кнут в руках. Христос в Євангелії два рази використовує його. Коли дитина грається сірниками ми наказуємо її (з великої любові). Не грайтеся смертельно небезпечними речами - запалите дім. Бог усіх любить одинаково (браво Сергію) - наказує по різному (З любові).
Особисто - я не хочу , щоб мою дитину вчили толерантності , тим більше содомісти. Сергію, якщо у вас є таке бажання, щож Ви самі це говорите, це Ваше право, найдіть собі такого учителя, сьогодні це не проблема (вибачте за юродство). А от в державній школі - зась. І якщо буде треба відстоїмо це не тільки заявами, а і по християнськи...
Вірний УПЦ КП, Михаїл.
avatar
5
Гм… Чому шановні вірні продовжують пускати своїх дітей на уроки астрономії та географії, де їх навчають виникненню Землі НЕ ТАК, як описано в Біблії? Чому дозволяють відвідувати заняття з біології, де йдеться про виникнення життя ВСУПЕРЕЧ тому, що описано в Біблії? Чому шановні вірні не навчають своїх дітей убивати гомосексуалів, як це прямим чином наказує та ж Біблія? Шановні опоненти, замисліться над вірою, яку ви сповідуєте. Це релігія крові чи релігія любові?
avatar