реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Життя Володимира Француза -- в небезпеці!

Сайт Комітету протидії корупції та організованій злочинності -- http://kpk.org.ua/2008/01/23/srochno повідомив про те, що ув"язнений голова Козелецької районної державної адміністрації, керівник фракції "Нашої України" в обласній раді Володимир Француз -- в тяжкому стані.

За даними цього сайту "Владимиру Французу, похоже, угрожает гибель. Причем не в фигуральном, а, что самое страшное, в самом буквальном смысле этого ужасного слова". Автори посилаються на документ, в якому йде перелік хвороб ув"язненого В.Француза. І сайт резонно запитує:"Если у Вас есть знакомые медицинские работники — перечислите им упомянутые ниже заболевания. И задайте вопрос: «Где может находиться человек с таким „букетом“ тяжелейших болезней!? Каждая из которых, по отдельности даже, а не в совокупности, несет смертельную угрозу человеческой жизни! Где ему место?». Где ему место? Глубоко сомневаюсь, что в ответ Вы услышите: «На тюремных нарах»..."

Цікаво, що документ підписано начальником слідчого ізолятору, де утримується півроку В.Француз, п. В.Казиміром. Він же відверто пише, що ув"язнений В.Француз "потребує лікування в амбулаторних умовах"."Очевидно, -- зазначає автор публікації, -- у господина Казимира есть в душе человеческие, и христианские чувства, несмотря на суровую должность. Он находит в себе смелость и честность прямо сказать о том, что Француз нуждается в амбулаторном лечении. Но весь ужас в ситуации в том, что меру пресечения определяет не он! Судьба Владимира Француза сегодня в руках областного прокурора Василевского и его «карманных» судов..."

Не беремося визначати "карманність" судів у пана прокурора, але зауважимо, що справа по підозрі Француза в хабарництві нарешті передана для розгляду в суд і таки за межі області -- знаходиться в Києво-Святошинському суді.

...На недавній сесії обласної ради одна журналістка сказала:" Кожного разу, коли звучить на сесії Гімн України -- згадую Француза. Це він вніс таку пропозицію".

Василь ЧЕПУРНИЙ






Коментарі (0)
avatar