реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Сесія облради затвердила бюджет

Меморіальний комплекс "Пам"яті Героїв Крут" обласна сесія вважає доцільним передати в державну власність -- і правильно, може міліція краще шукатиме зловмисників, які паплюжать святиню. Затверджено програми забезпеченням санітарним автотранспортом районних лікарень та зміни до програми по розвитку малого підприємництва. Великий обшир інформації дає програма "Репродуктивне здоров"я населення", що також затверджена сесією.

Та головним питанням був бюджет -- для його супроводу на сесії були присутні голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко і його заступники. Сам Володимир Хоменко так і не виступив та після перерви поїхав у Батурин на зустріч з міністром будівництва та архітектури.

Певний інтерес викликала дискусія навколо питання про надання дозволу Ніжинському молокозаводу на розробку надр. Завод, що входить до системи "щербанівських" підприємств, не є юридичною особою -- тобто податки йдуть кудись, а за молоко платить мізер. Представляти інтереси заводу його хазяї послали ... головного інженера. Що й казати -- рівень поваги до обласної ради продемонстровано!






Коментарі (1)
avatar
1
Прикро за місцеве самоврядування. Після обласного бюджету розпочався процес затвердження районних бюджетів. Але депутати місцевих рад залишаються статистами у цьому процесі. Діється по принципу "Партия сказала - комсомол ответил". Системи противаг не діють, потрібне реформування. Або ліквідація місцевих адміністрацій при одночасному створенні виконкомів при радих, або припинення діяльності рад. Що логічніше? Пригадується - В.Ющенко, у власній програмі кандидата у президенти, стверджував перший варіант. А зараз?
avatar