реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Голова адміністрації випросив у міністра ... лікарню

Міністр охорони здоров’я Василь Князевич підтримав клопотання голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка щодо будівництва акушерсько-гінекологічного корпусу Чернігівської обласної лікарні та добудови Козелецької центральної районної лікарні.

Ці та інші важливі питання галузі охорони здоров’я обговорено під час зустрічі міністра охорони здоров’я та голови Чернігівської облдержадміністрації у Києві.

Володимир Хоменко поінформував Василя Князевича про стан надання медичної допомоги населенню області, окреслив основні проблеми галузі, висловив свої пропозиції стосовно покращення стану справ, виходячи з реальних можливостей області.

За словами голови облдержадміністрації, Міністр охорони здоров’я підтримав його пропозиції щодо надання необхідної допомоги медичним закладам Чернігівщини з боку держави.

Це, зокрема, порушення клопотання перед Кабінетом Міністрів України щодо виділення коштів з Державного бюджету України для будівництва акушерсько-гінекологічного корпусу на базі Чернігівської обласної лікарні, що значно підвищить рівень та доступність у наданні висококваліфікованої медичної допомоги жінкам області. Також Василь Князевич підтримав клопотання губернатора перед міністерством з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи стосовно добудови акушерсько-педіатричного корпусу Козелецької центральної районної лікарні, будівництво якого почалося ще у 1996 році за рахунок коштів Фонду «Чорнобиль».

Міністр охорони здоров’я Василь Князевич прийняв запрошення Володимира Хоменка відвідати Чернігівську область.

Прес-служба облдержадміністрації






Коментарі (0)
avatar