реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Подяка народного депутата Коржа

Звернення

ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ

Із почуттям глибокої вдячності звертаюся до всіх виборців Територіального виборчого округу № 216, котрі на нещодавніх позачергових виборах до Верховної Ради України віддали свої голоси за кандидатів Блоку Юлії Тимошенко.

Низько кланяюсь Вам, мої дорогі земляки, за цей прояв високої громадянської свідомості й патріотизму.

Під час численних зустрічей з виборцями я багаторазово мав можливість переконатися в тому, що навколо БЮТ згромаджується найбільш освічена, найбільш моральна, найбільш відповідальна частина Українців. А це означає, що попри всі негаразди перехідного періоду, неухильно відбувається поступове очищення нашого народу од тієї брехні й підступності, якою впродовж тривалого часу «годували» громадян України.

На жаль, навіть зараз, коли новий Уряд на чолі з Юлією Тимошенко од першого дня почав практично й очевидно втілювати в життя програму «Український прорив», лукаві представники деяких політичних сил намагаються дискредитувати, опорочити й скомпрометувати цю оздоровчу роботу, поширюють брехливі чутки, негативні «прогнози» й виссані з пальця припущення, готуючи нові приводи для дестабілізації ситуації в Україні, що особливо небезпечно напередодні президентських виборів.

У цей відповідальний період розвитку українського суспільства життя вимагає від національно–демократичних сил, від всіх чесних людей згуртуватися на принципах патріотизму, розсудливості й справедливості, щоб передвиборна програма БЮТ «Український прорив» була виконана повністю і наша держава, нарешті, встала з колін, очистилась від бруду корупції й твердо встала на цивілізований шлях розвитку.

Маючи на меті подальше розгортання цієї важливої роботи у тіснішому контакті з виборцями, БЮТ здійснює організаційні кроки для раціональнішого використання свого кадрового потенціалу. І тому, згідно з розпорядженням депутатської фракції БЮТ мене призначено куратором Територіального виборчого округу № 212 Чернігівської області замість народного депутата України Петра Крупка, призначеного Міністром Кабінету Міністрів у новому Уряді.

Натомість куратором раніше закріпленого за мною ТВО № 216 призначено народного депутата України Бориса Шиянова.

З цієї нагоди висловлюю сердечну подяку головам районних Рад і Державних адміністрацій Корюківського, Менського, Щорського, Семенівського і Новгород–Сіверського районів Чернігівщини, керівникам районних і первинних партійних організацій, всім членам партії ВО «Батьківщина», а також прихильникам і симпатикам БЮТ, особливо моїм помічникам–консультантам Анатолію Харченку, Тетяні Підлипській, Лідії Стариченко, Валентині Сенько і Людмилі Борсук за добросовісну, самовіддану спільну працю.

Сподіваюсь на подальше плідне співробітництво і взаємодопомогу при вирішенні важливих соціально–економічних завдань розвитку Чернігівщини і всієї нашої Української Держави.

Щиро Ваш Віталій КОРЖ
народний депутат України
(фракція БЮТ






Коментарі (1)
avatar
1
Пане Корж! Будемо щиро вдячні, якщо Ви візьмете і ТВО№217
avatar