реклама партнерів:
Головна › Новини › Невідома Україна

Свято, якого не знаємо

ПРО ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ
Перший заступник голови облдержадміністрації Георгій Черниш провів робоче засідання організаційного комітету з вшанування пам’яті учасників Української революції 1917-1921 років та відзначення Дня Соборності України, на якому обговорено порядок проведення урочистих заходів у населених пунктах області.
Зокрема, у День Соборності України 22 січня в обласному центрі урочисті заходи розпочнуться о 15.00 з покладання квітів до Каменя борцям за волю України та пам’ятника Тарасу Шевченку керівництвом облдержадміністрації, обласної ради, представниками державних установ, громадськості.
О 16.00 - початок урочистих зборів та святкового концерту в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм.
Також в рамках відзначення Дня соборності України в обласному центрі пройдуть громадські читання, засідання «круглого столу» на тему: «Гуманітарні засади розбудови українського соборного суспільства» за участю представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, політичних партій, громадських організацій, діячів науки та культури, студентського активу області, засобів масової інформації.
В обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм працюватиме виставка з фондів обласного історичного музею ім. В.Тарновського . В школах області буде проведено всеукраїнську акцію «Діти єднають Україну».
Прес-служба облдержадміністрації





Коментарі (0)
avatar