реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

«Во славу України»

На Майдані Незалежності проходить марш-парад «Во славу України».
У святковому параді беруть участь майже 1200 музикантів з 25 військово-музичних колективів. Це, зокрема, військові музики зразково-показового оркестру ЗСУ, оркестру Почесної варти Міністерства оборони, Військово-музичного центру Сухопутних військ ЗСУ, Центрів військово-музичного мистецтва зі Львова та Одеси, оркестру штабу Військово-Морських Сил ЗСУ, Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил ЗСУ, військових оркестрів Національної академії оборони України та вищих військових навчальних закладів, Київського військового ліцею імені Івана Богуна, а також музичних колективів управлінь армійських корпусів і з’єднань.

Художній керівник урочистого проходження військових оркестрів, плац-концерту та концертно-театралізованого виступу - начальник Військово-музичного управління Генерального штабу ЗСУ – головний військовий диригент Збройних Сил України, народний артист України, заслужений діяч мистецтв України генерал-майор Володимир ДЕРКАЧ.

Джерело: Український Просвітницький Інститут

PS. Повідомляємо, що потрапити на офіційні заходи святкування на Софійській Площі та на Майдані Незалежності можна було тільки за запрошеннями. Офіційна делегація з Чернігівщини була представлена в кількості 125 людей. Деякі з них мали змогу бачити дійство на Майдані Незалежності з VIP- зони, сидячи поруч з Президентом та урядовцями.

Фото: Олександр Майшев






Коментарі (0)
avatar