реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Єпископ Севастіан добровільно пішов до в"язниці. До братів Французів.

Акцонерними "обществами" назвав міліцію та прокуратуру єпископ Чернігівський та Ніжинський Севастіан на прес-конференції після відвідин чернігівського слідчого ізолятора. Приводом для пастирського архієрея візиту до тюрми стала потреба провести душпастирські бесіди з ув"язненим Володимиром Французом та його братом Віктором. Обласний прокурор приписує їм без суду і слідства отримання хабаря в особливо великих розмірах.
"Як на сповіді Володимир Француз сказав мені, що готовий поклястися на Біблії про те, що ніякого хабаря він не отримував", -- говорив єпископ Севастіан. Умови утримання нормальні, але Володимир Француз переживає за здоров"я свого брата-інваліда Віктора.

Єпископ порадував журналістів сенсацією -- він особисто бачив як священик Московського патріархату в оточенні молодиків кримінальної зовнішності передавав гроші під Катерининською церквою міліції, яка "охороняє" храм від Київського патріархату, від рішення суду, від здорового глузду і Божих законів. Наївні -- з Богом жарти погані...

Єпископ Севастіан вважає ненормальним відсутність постійної пастирської роботи з людьми, що утримуються в СІЗО і висловив готовність до такої роботи з боку єпархії УПЦ Київського патріархату.






Коментарі (0)
avatar