реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Хто обложив Полікомбанк?

З учора триває пікетування центрального офісу Полікомбанку та чернігівського відділення Національного банку України. Кимось організовані пікетувальники стверджують, що їх вклади під загрозою. Мовляв, Національний банк обмежив якісь види діяльності Полікомбанку. Насправді, як пояснив редакції "Сіверщини" керуючий чернігівським відділенням Національного банку Леонід Волошок, "Національний банк України не має жодних претензій до діяльності Полікомбанку".
Напередодні пікетування по місту були розклеєні листівки з портретом керуючого Полікомбанком Миколи Тарасовця із написом "Він краде ваші гроші". Листівки, звичайно, анонімні. Пікетувальників, звичайно, хтось теж організував...

Оглядачі "Сіверщини" вважають можливим зв"язок між атакою на Полікомбанком і Владиславом Атрошенком, оскільки раніше вже були сигнали про подібні акції підприємця щодо банку.

Василь Чепурний






Коментарі (1)
avatar
1
Як на мене, пікетувальники несуть нісенітниці. Кожен банк в договорі вкладу визначає умови дострокового повернення (звичайно зменшення відсотків за вкладом до 2-4 %). Не подобається банк - береш договір і йдеш забираєш свій вклад. Існує фонд гарантування вкладів фізичних осіб, членом якого є "Полікомбанк" і який в разі неможливості банку повернути вклади (банкрутства) повертає вкладникам гроші. До 15 тис. грн. сумарно по вкладах, якщо на сьогодні не збільшили цю норму.

Сам мав пару років вклад в "Полікомбанку", перейшов до інших через порівняно низькі відсотки за вкладами. Зі слів того ж Тарасовця, "Полікомбанк" не бажає перевищувати певну межу обсягів таких вкладів, щоб Нацбанк не надав їм статус ощадного банку. Тому невисокі відсотки.

avatar