реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Ша, Лаврик ще нікуди не йде!

Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Микола Лаврик таки подав заяву Президенту України Віктору Ющенку із проханням про відставку "у зв"язку з неможливістю далі виконувати свої обов"язки".
За даними "Сіверщини", така різка заява викликана перевіркою, несподівано присланою головою секретаріату Президента В.Балогою -- комісія прислана за два дні до 55-річчя Миколи Лаврика (30 червня) та ще й чільну роль у ній грає колишній голова адміністрації області Микола Бутко. Додзвонитися Миколі Лаврику до керівників держави не вдалося. Тому Микола Іванович вилаяв усіх, сів у машину та й поїхав у свої Ромни. Дома краще, ніж на невдячній державній службі...

Можна з впевненістю припустити, що емоційна заява М.Лаврика буде відхилена Президентом, який досі не раз оцінював дуже високо його діяльність, як голови Сумської та Чернігівської адміністрацій.






Коментарі (3)
avatar
1
Все це через корупційні дії Козелецького Француза. Прикро.
avatar
2
Лаврик порядна людина. Йому стидно перед народом України за прикриття Француза, не данні ходу наявних в нього компроментуючих матеріалів відносно підозрюваного службовця.
avatar
3
Не треба так різко реагувати. Микола Лаврик переживає за ганебну підставу Француза В.І. Але якщо в державі почнеться "чистка" це буде далеко поза законом!!! І саме чистильщиків потрібно "судити"!!!
avatar