реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Заява "Нашої України"

Проти "нашоукраїнця" вчинено провокацію
Заява

Чернігівська регіональна організація Партії Народний Союз «Наша Україна» офіційно заявляє, що проти заступника Голови Ради обласної організації Партії, голови фракції блоку «Наша Україна» в обласній раді Володимира Івановича Француза, якого затримали 23 червня працівники правоохоронних органів, нібито за отримання хабаря, було вчинено провокацію.

Певним «бізнесовим» колам, які діють під прикриттям деяких керівників правоохоронних органів області, стало вигідно усунути принципового голову Козелецької райдержадміністрації нашоукраїнця Володимира Француза, котрий не давав ділкам скупати за безцінь землі у Козелецькому районі, а виступав за продаж та оренду земель на конкурсних умовах на аукціонах. Доказом цього є його розпорядження, як голови Козелецької РДА «Про перелік земельних ділянок державної власності, набуття права на оренду, яких здійснюється виключно на конкурентних засадах»(№ 289 від 13 червня 2007 року), опубліковане у газеті «Новини Придесення» 16 червня цього року. Продаж цих земель на конкурсній основі приніс би значні кошти до районної казни, а не окремим комерсантам.
За даними, якими володіє обласна організація НСНУ, стосовно Володимира Француза провокація готувалася вже давно. І він знав про це. Тому Володимир Француз написав відповідні заяви голові Чернігівської облдержадміністрації Миколі Лаврику, керівництву обласних Управлінь СБУ та МВС.

Однак попередження не вберегло від провокації. 23 червня Володимир Француз перебував у гостях у свого брата Віктора, котрий мешкає у Києві. Тут голова РДА і був затриманий. Згідно із заявою прокурора області А. Василевського, це сталося, нібито, у момент отримання грошей його братом Віктором Французом.
Ця заява прокурора області А. Василевського, у якій містяться ще не доведені судом факти отримання грошей В. Французом, з’явилася майже відразу після його затримання, що наштовхує на думку про упередженість прокуратури у розгляді цієї справи.
Обласна організація також не виключає і продовження провокацій стосовно інших керівників Партії Народний Союз «Наша Україна» у регіоні.
Володимир Француз дорого заплатив за свою порядність і принциповість. Ми маємо надію, що закон у нашій країні все таки існує. І безвинна людина буде виправдана.
Голова Ради регіональної організації
Партії Народний Союз «Наша Україна»
Олег Обушний






Коментарі (6)
avatar
1
Таки дійсно ПРОВОКАЦІЯ!!!! Геть ганебну прокуратуру!!!
avatar
2
Мій колега та однопартієць Француз є неординарною постаттю. Не виключаю, він міг спокуситися на таку суму даремних коштів, В разі доведення злочину судом, зазначена заява партії, означатиме прикриття хабарника в рядах НСНУ, що приведе до різкого пониження рейтингу партії. Я вважаю заяву партії передчасною та безпідставною, тому, що сліпо захищати і вибілювати підозрювану у хабарництві людину без доказів, є співучасть у злочині. В разі осудження Француза слідуватиме, що в партії одні злочинці.
Я подаю заяву про вихід з партії доки не пізно.
avatar
3
Ні не провокація - реальність.
avatar
4
Козелець кипить в напруженні. Чому ні газета, ні обласна влада не проведуть в селищі відкриту дискусію навколо теми Француза. Якщо в газети чи обласної організації партіїї НУ є достовірні спростовуючі докази невинності Француза то доведіть їх до нас особисто. Не накопичуйте негатив.
avatar
5
Я випадково ознайомився з матеріалами та різноманіттям коментарів та думок щодо події навколо Француза. Проте таких як я одиниці. Надрукуйте терміново всі заяви та коментарі в газеті.
avatar
6
Інформуємо: після перевірки адміністратором встановлено, що коментарі, надіслані від "Анатолій", "Ольга", "Світлана", "Степан" - писала одна людина. IP-адреса заблоковано.
avatar