реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

“12 подвигів Астерікса”

Так символічно - у перший день осені, на своїй персональній сторінці в соціальній мережі “Фейсбук” керівник міського осередку ВО “Батьківщина” Дмитро Іванов поділився з підписниками публікацією та фото-, відеозвітом, якою продемонстрував, та певно мав намір вразити, у якій чудовій фізичній формі він знаходиться, позуючи перед фотокамерою в стилі “ню”.

Окрім цього, Д. Іванов поділився спогадами з підписниками щодо події, яка трапилася нещодавно на подвір’ї однієї з чернігівських шкіл, з а участі Д. Іванова. А саме, йому вдалося затримати злодія, який вихопив у перехожих барсетку. Ця подія так надихнула юного політика, що він навіть поділився своїм бажанням мати особисту action-камеру, яку б він використовував би для фільмування своїх наступних подвигів, а також демонстрування фізичних вправ, які допомагають йому мати “такі чудові фізичні дані”.

Однак, судячи по дописам підписників та взагалі активних користувачів Інтернет-мережі, їх здивували такі подробиці із життя політика, на що вони відреагували своїми дописами, якими показали лише своє глузування над “одкровенням” Д. Іванова.

Судячи з усього, хочеться звернутися: “Пане Дмитро, підписникам вашої сторінки в ФБ дуже цікава так і нерозкрита до кінця доля крадія. Ви в поліцію зверталися, передали цього злодія в руки нашої доблесної поліції задля уникнення в подальшому здійснення рецидивного вчинку цим же крадієм???”

Якщо в пана Дмитра є зауваження з приводу роботи поліції, то чому б йому особисто не звернутися з пропозиціями щодо покращення роботи правоохоронного органу не тільки в нашому місті, але в регіоні в цілому.
Що ж, залишається лише слідкувати за майбутніми героїчними епізодами в депутатській діяльності керівника міського осередку ВО “Батьківщина”, молодого та такого, що подає надії політика – Дмитра Іванова, які, сподіваємося, не змусять себе довго чекати!

Дмитро ЛУКІНОВ



Теги:ГУ НП в Чернігівській області, БатьківщинаЮ Дмитро Іванов, Астерікс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar