реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

12 фірм матері нардепа Давиденка

На матір чернігівського мажоритарника Валерія Давиденка, БПП, вказані корпоративні права: 12 юросіб, 9 з яких аграрні, 2 іноземні підприємства є в декларації — Аgroregion B.V з Нідерландів і AGROREGION S.A.R.L з Люксембургу та 2 публічні акціонерні товариства — ПАТ «Блок Агросвіт» і ПАТ «Рудьківське».

Більшість підприємств — 8 — займаються «вирощуванням зернових культур…». ПАТ-и займаються вирощуванням зернових культур, розведенням великої рогатої худоби і свинарством, овочів і баштанних культур, коренеплодів і бульбоплодів тощо.

Щодо посадових осіб ПАТ, то Олександр Ругаль значиться помічником Валерія Давиденка; а Ольга Чередник у 2015 стала депутатом Чернігівської облради від «Нашого краю». Головою ревізійної комісії значиться Віталій Васильчук, помічник Давиденка.

На момент обрання нардепом Давиденко працював на посаді радника дирекції з розвитку перспективних програм ЗАТ «Інститут інноваційного провайдингу Української академії аграрних наук». ЗАТ займається дослідженнями й експериментальними розробками у сфері інших природничих і технічних наук.

Валерій Давиденко був призначений заступником міністра АПК в уряді Миколи Азарова.



Теги:Давиденко, БПП, Наш край


Читайте також



Коментарі (0)
avatar