реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Зрада України -- Гриценко про Януковича

Янукович став префектом російського округу – Гриценко. Рішенням про продовження терміну перебування Чорноморського Флоту Росії у Криму президент Віктор Янукович зрадив Україну.

Про це заявив глава парламентського комітету з питань нацбезпеки та оборони, депутат від НУНС Анатолій Гриценко у блозі на своєму персональному сайті.

"Це - зрада України. Вчинена не ким-небудь, а вищою посадовою особою держави. За скидку в ціні на газ Янукович перетворює Україну із суверенної держави в Південно-Західний територіальний округ Росії", - зазначив він.

"Обраний президентом, хоча голосами переважно і південно-східної України, але все ж - України, відтепер Янукович сам позбавив себе права називатися главою Української держави. Префект російського територіального округу - він і є префект", - зазначив Гриценко.

За його словами, "розгублена і роз'єднана після президентських виборів опозиція, так само як і активна частина громадянського суспільства, сьогодні мають об'єднатися - щоб Україна як держава не зникла з карти Європи".


«Наша Україна» заявляє, що Президент України Віктор Янукович, який порушив норми української Конституції щодо заборони розміщення на території України іноземних військових баз, має бути зміщений у порядку імпічменту.
«На жаль, Янукович у Харкові у взаєминах з Москвою перейшов з рівня «стратегічного партнерства» одразу на рівень «стратегічного холопства». Чорний, зрадницький характер харківських домовленостей був навіть омитий людською кров’ю, через яку переступив кортеж Януковича, прямуючи до Харкова. У цій ситуації логічним виглядає і не допуск українських журналістів на підсумкову прес-конференцію Януковича та Медведєва у Харкові», – заявляє «Наша Україна».




Теги:Янукович, зрада України, Гриценко, севастополь, Чорноморський флот, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar