реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Вбивцю піймано! Злочини приурочені до дня Гітлера

Міліція затримала людину, підозрювану у вбивствах, скоєних у Чернігові в ніч на середу.Про це "Українській правді" повідомив глава прес-служби МВС Дмитро Андрєєв.

За його словами, затриманий - 1988 року народження, хворий на шизофренію. Як і передбачалося, цей чоловік стояв на обліку в психіатричній лікарні і в січні проходив там обстеження. Підозрюваний затриманий і перебуває в одному з підрозділів міліції.

"Як виявилося, він затятий прихильник ідей фашизму, і свої злочини він приурочив до дня народження Гітлера", - розповів Андрєєв.

На даний момент, оперативно-слідча група, посилена співробітниками МВС, відпрацьовує документальну базу і проводить первинні слідчі дії, які підтверджують причетність цієї людини до скоєння злочину.

"Вже знайдено зброю злочину, і на деяких речах затриманого є кров, що ймовірно належить його жертвам", - сказав Андрєєв.

Він додав, що міліція поки не може називати прізвище й ім'я підозрюваного, оскільки розпочалися слідчі дії.

Керівник прес-служби МВС подякував громадянам та медикам спецустанов, які "практично щохвилини давали інформацію співробітникам міліції".

"Це допомогло встановити спочатку коло підозрюваних, а згодом і вийти на людину, яка обґрунтовано підозрюється у скоєнні злочинів", - сказав він.

"Громадяни Чернігова можуть почуватися абсолютно спокійно", - додав Андрєєв.




Теги:міліція, Гітлер, вбивця, психічнохворий, Кримінал, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar