реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Одеська міліція розпочала репресії проти націоналістів

Одеська міліція продовжує облаву на помешкання українських націоналістів Одеси. Наразі відомо про чотирьох заарештованих, які знаходяться в Приморському районному відділку, та ще двох – в Шевченківському. На найманій квартирі співачки Кет проведено обшук і вилучені всі особисті речі. За багатьма приватними помешканнями націоналістів встановлено неприховане спостереження.

Днями в Одесі пройшли заходи в пам‘ять про підступно вбитого за свої патріотичні переконання Максима Чайку. Вбивць якого, за потурання одеської міліції так і не було знайдено. В п‘ятницю в клубі «Копірайт» відбувся вечір пам‘яті. Наступного дня, в суботу, відбувся великий марш і вуличний концерт із участю націоналістів зі всіх куточків України.

Заходи пройшли без ексцесів, проте тільки но автобуси з націоналістами з інших міст поїхали додому, як були заарештовані Дмитро Лінько,голова Одеського БРАТСТВА, та Олексій Макаров один з лідерів Українського Автономного Спротиву, що проводжали їх.

Всю ніч їх допитували. Не витримавши ніч тортур та допитів Олексій Макаров перерізав собі вени. Йому надано медичну допомогу. Наразі стан здоров‘я задовільний.

Зранку, в неділю, міліція виламала двері найманої квартири за адресою пер. Матросова 1, кв. 100, в якій знаходилась відома в націоналістичному колі співачка Кет з кількома хлопцями, що супроводжували її у поїздці. Саме Кет у п‘ятницю співала патріотичні пісні на вечорі пам‘яті Максима Чайки, що відбувся у клубі «Копірайт».

Також серед затриманих – син Дмитра Корчинського, Даніло Корчинський.

Усі затримання проводяться за явно надуманими звинуваченнями, або й зовсім без пред‘явлення таких. Як нам стало відомо, наказ всіх затримувати і «відпрацьовувати по повній» вони отримали з Києва і наразі самі не знають кого до якої карної справи приписати. Тому допити проводяться вкрай жорстко, намагаються вибити зізнання хоч в чому-небудь.

Олександр ЯСЕНЧУК




Теги:націоналісти, корчинський, М. Чайка, репресії, Одеса


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
От, сволота! Ну хіба можна з цією владою розмовляти по доброму. Терпець вже урівається... Потрібно шукати (в погрибі) зброю, бо інакше ніяк!
avatar