реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Відсутність в уряді Наталії Вітренко - серйозний кадровий прорахунок

«Сіверщина» продовжує опитування : «Як Ви оцінюєте новий уряд?»
- «Негативно. Це відверті українофоби, прем’єр-міністр не говорить державною мовою! Новий міністр внутрішніх справ розпочав «кадрові чистки» - звільняє заступників, начальників управлінь.
Відносно міністра економіки Василя Цушка, то це взагалі нонсенс. Яке він має відношення до економіки? Візьми пеньок, натягни на нього картуз, посади у крісло і скажи, що це міністр економіки -- результат буде подібний».
Ющишен Микола, пенсіонер СБУ у Чернігівській області


- «В українському уряді - третина «донецьких», загалом 29 міністрів - найбільша кількість міністрів з усіх країн Європи. Навіть у Росії - на двоє людей менше. Не хочу про т.зв. "гендерну рівність", але якби в уряді була бодай одна жінка, було б принаймні веселіше. Якщо вже в уряд взяли таку одіозну особистість, як Табачник, якого в іншій країні завалили б судовими позовами за образу національної гідності, то чому не взяли у свою чоловічу компанію Наталію Михайлівну Вітренко? По-перше, нічим не гірше Юлії Володимирівни, але з "правильними" політичними поглядами. Наприклад, міністром з питань надзвичайних ситуацій. Чи накрайняк міністром культури і туризму.
Одним словом, як можна ще ставитися до цього уряду окрім як з гумором»?
Директор ТРК «Високий Вал», Олег Головатенко
Опитував Олександр ЯСЕНЧУК




Теги:Азаров, Уряд, Головатенко, Цушко, Вітренко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar