реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Табачник -- геть!"

У вузах Херсона розпочалася акція "Табачник -- геть!". Вона спрямована проти нового міністра освіти і науки уряду Януковича -Азарова Дмитра Табачника, який відзначається яскравим українофобством.
Попри своє єврейське походження, Табачник виступає проти всього, що дороге українцям. Не дивно, що при цьому він виступає і за подвйне громадянство -- щоб сховатися при потребі в Ізраїлі?

Табачник не був упевнений у своєму призначенні в уряд, тому просив про допомогу московських друзів -- на деяких сайтах вже з"явилася інформація про Табачника, як людину Путіна. У всякому разі Д.Табачник виступає за узгодження підручників історії з Росією. Тепер що -- нас почнуть вчити, що Сталін був "ефективним менеджером", а не кривавим катом?

Дмитро Табачник зі своїм братом Міхаїлом є фактичним власником банку "Синтез", який не повертає вкладникам депозити.

У вузах Херсона будуть вивішені при вході в аудиторії гасла "Табачник -- геть!". Чи осміляться на такі акції чернігівські студенти?
Доповнення.

Поява в уряді такої мерзотної постаті, як Дмитро Табачник - найбільша дурниця.

Про це Gazeta.ua заявив народний депутат від блоку "Наша Україна - народна самооборона", член групи "За Україну!" Ярослав Кендзьор.

"Я розмовляв учора із одним нормальним "регіоналом", але він просив не називати його прізвища. От я в нього запитую: як же ж Янукович надоумився запропонувати Табачника на дуже важливу посаду - міністра освіти?

Так от цей "регіонал" мені пояснив, що Віктор Федорович опинився в дуже складній ситуації. З одного боку над ним тяжіють обіцянки, які він надавав напередодні виборів, зокрема про гарантію другої державної мови. І відмовився від цієї затії 9 березня у Каневі, заявивши, що єдиною державною мовою буде українська", - зауважив Кендзьор.

"Це страшенно не сподобалося російським керівникам. До середи прізвище Табачника серед міністрів у новий уряд не значилося. Замість нього цю посаду мав зайняти Станіслав Ніколаєнко. Але шалений тиск Москви примусив Януковича піти на такий крок. Через зав'язку Путін-Медведчук-Табачник той і став міністром. Табачник - це мракобіс від української науки і культури", - зазначив нардеп.

За словами Кендзьора, перше, що почне робити Табачник, впроваджуватиме свою ідею - спільний підручник російсько-української історії.

Ось звернення херсонських студентів:
Хлопці та дівчата, час діяти. Міністром освіти став відомий російський шовініст та українофоб - Діма Табачник.

Що ми пропонуємо робити?

1. Починаючи з понеділка у себе в школі, виші, перед початком заняття у кожній аудиторії пишіть на дошці: "Табачника - геть!".

2. Зробіть саморобний плакат "Табачника геть!" на ватмані (А1) та приліпіть скотчем над дверима вашого навчального закладу.

3. Поширюйте цей заклик серед учнівської та студентської молоді.

Координатор кампанії громадянської непокори
«Табачника геть!» у Херсонській області
Дмитро Ємєльяненко

Секретар страйкому
Артур Шерстобитов

тел. 093 68 68 643
066 929 84 19




Теги:Херсон, банк Синтез, уряд Азарова, Янукович, Дмитро Табачник, Путін


Читайте також



Коментарі (0)
avatar