реклама партнерів:
Головна › Новини › Невідома Україна

Відомі земляки. Частина ІІ

Нещодавно в Михайло-Коцюбинській гімназії відбулась презентація чергового документального фільму «Відомі земляки. Частина ІІ».

Фільм присвячено видатним мешканцям Чернігівського району – Героям Радянського Союзу, Героям Соціалістичної праці, учасникам Параду Перемоги в Москві в червні 1945 року, депутатам Верховних Рад УРСР – уродженцям сіл та селищ району.
Документальні матеріали та оригінальні фотографії, що використовувались для створення фільму, підготовлені головою районної організації Всеукраїнської Спілки краєзнавців Андрієм Курдановим (технічне втілення - Олександр Силов).
Приводом для створення фільму стали підготовчі заходи з відзначення 65-ї річниця Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945рр., що проходять в Чернігівському районі.
Першими фільм переглянули учні, ветерани війни, а також гості з сусідньої Білорусі – делегація смт Брагин Комаринського району у складі ветеранів війни, представників органів влади та громадськості, які прибули до Михайло-Коцюбинського на запрошення районної ветеранської організації.
Даний фільм може використосуватися для перезентаційного показу під час проведення урочистостей та відзначення пам`ятних дат, а також з навчальною метою на уроках історії в загальноосвітніх навчальних закаладах.

За інформацією районної організації Всеукраїнської Спілки краєзнавців

На фото: кадри з фільму








Теги:історія, Михайло-Коцюбинське, А. Курданов, кінофільм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar