реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Верховний Суд України зобов"язав московську церкву прибрати своє сміття

10 лютого 2010 року Верховний Суд України відхилив касаційну скаргу Управління Чернігівської єпархії Української Православної Церкви та залишив без змін рішення Деснянського районного суду міста Чернігова від 4 серпня 2009 року та ухвалу апеляційного суду Чернігівської області від 6 жовтня 2009 року, у яких зобов’язано Управління Чернігівської єпархії Української Православної Церкви знести намети, що встановлені поруч з будівлею Катерининської церкви у місті Чернігові.
Ухвала Верховного Суду України оскарженню не підлягає.

P.S. Будемо надіятись, що віруючі УПЦ Московського Патріархату, які відвідують «храм-палатку», виконають постанову Верховного Суду України та дотримаються закону Держави, громадянами якої вони є.

За даними "Сіверщини" єпископ чернігівський і новгород-сіверський Амвросій давно був за знесення того страмовища під Катерининською церквою, яке зветься "паходним храмам УПЦ Масковскава патріархата". Але на заваді стояв настоятель цього "храма" Алєксандр Лєдовой, що погрожує владиці Амвросію впливом із ...Кремля. Це зовсім не жарти -- саме цього "радєтєля" за МП рясно цитують московські шовіністичні інформагенції. Саме за його поданням до прем"єр-міністра України Ю.Тимошенко звертався чиновник Московської патріархії із вимогою віддати Катерининську церкву.

Тепер же судовий виконавець разом з міліцією має виконати ухвалу суду і знести намети, що псують вигляд Катерининської церкви і, якщо чесно, найбільше шкодять самому Московському патріархату. Амінь.

Детальніше читайте тут: http://cerkva.in.ua/eparhia/493-rishenniaverhovnogosudu.html







Теги:Сіверщина, московський патріархат, УПЦ МП, Катерининська церква, Верховний суд, Амвросій


Читайте також



Коментарі (6)
avatar
1
А за что "газета" "Сиверщина" так люто ненавидит всё русское?
avatar
2
я так люблю украину, что желаю что бы их было 3-4
avatar
3
Від редактора.
"Люблю Россию я, но странною любовью" -- писав російський класик. Не "Сіверщина". До речі, не підкажете -- який саме класик? Адже ж ви любите Росію...
avatar
5
Гарний приклад Василю Федоровичу... Це віршик "Родина" Михайла Лермонтова... cool
avatar
4
Та вы что! "Сивершина" просто обожает Россию! Давайте вместе за ручку гулять!
avatar
6
Цікаво, чого за критику євреїв, поляків та ін. одразу можуть посадити куди слід чи оштрафувати, а на "москалів" можна лити бруд і це тільки похвально. Якщо нинішній президент України не позатикає пельки всіляким "чепурністам" і іжє с німі то грош йому ціна...
avatar