реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Так звані громадські організації борються...

Представником києво-донецьких кланів названо Олексія Савченка в газеті "Народний контроль", яку видає так званий "Народний контроль" Чернігова на чолі з Дмітрієм Зініним.

За словами цієї газети О.Савченко має завдання "захопити Чернігів", а вдохновителем всієї затії з появою і розкруткою банкіра-спортсмена О.Савченка в Чернігові називають відомого соціаліста-авантюриста Миколу Рудьковського. Того самого, що попав під суд за розтрату державних коштів (катався з якоюсь "лєдєю" у Париж), суду уникнув через "операцію" на хребті, яка дала змогу спокійно танцювати в нічному клубі... А ще Рудьковський відомий зривом переговорів з туркменами по газу -- московська розвідка інколи уміє працювати...

Газета "Народний контроль" (№ 37 за 15 лютого) повідомляє, що "такой же дутой і нєнастоящєй оказалась і арганізація "За Чєрнігав", яка зареєстрована у Ріпках. Діма Зінін, якому авантюризму також не треба вчитися, провів реєстрацію своєї організації "За Чернігів". Але ріпкинська організація "За Чернігів" подала в суд на чернігівську організацію "За Чернігів" -- у відповідь чернігівці порадили "ріпкинцям" переназватися наприклад на "За Рудьковського і кампанію". "Народний контроль" стверджує, що виграв суд у Савченка щодо назви і готовий передати ( чи продати?) назву групі громадян, які дійсно вболівають за Чернігів.

Скандал триватиме. Після фіктивних партій на сцену задурювання громадян вийшли так звані громадські організації. Далі буде.

"Сіверщина"




Теги:Олексій Савченко, За Чернігів, Народний контроль, ЗІНІН, Рудьковський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar