реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Королівство Нідерланди і наші податківці

З триденним візитом до України прибула група експертів з Королівства Нідерландів для проведення незалежного оцінювання стану реалізації проекту «Модернізація Державної податкової служби - 1». Міжнародні експерти цікавилися як модернізується податкова служба Чернігівщини

Заступник Генерального директора пан Ханс ван дер Вліст та радник з питань міжнародного співробітництва пан Патрік Рейсдейк відвідали Чернігівщину. На чолі делегації начальник Управління міжнародних зв’язків ДПА України Ю.В.Гладун.

Під час візиту відбулася зустріч в Державній податковій адміністрації в Чернігівській області. На нараді окрім закордонних гостей були присутні керівники обласного апарату, начальники підрозділів.

Привітавши гостей, голова ДПА в Чернігівській області Валентин Осипенко презентував Чернігівщину та її економічний потенціал, а також податкову службу області та розповів про результати роботи щодо наповнення бюджетів. Результатом тісної співпраці з платниками податків, - зазначив Валентин Осипенко, - є те, що протягом усього 2009 року податкова служба Чернігівщини працювала стабільно і посіла друге місце у загальноукраїнському рейтингу за підсумками року.

Податкова служба тримає курс на зміцнення партнерських стосунків з платниками податків. Як результат, рівень добровільної сплати податків на Чернігівщині досить високий і становить 98 відсотків. Це передбачає і програма модернізації Державної податкової служби України, - наголосив голова ДПА в Чернігівській області.

Під час зустрічі було обговорено поточний стан співробітництва між податковою службою Чернігівщини та Податковою та Митною адміністрацією Нідерландів, перспективи роботи на 2010 рік.

У супроводі першого заступника Голови ДПА в області Миколи Манжули голландські гості відвідали собор Різдва Богородиці у Козельці та історичні пам’ятки Чернігова. Особливо яскраві враження залишилися у гостей з Нідерландів від Антонієвих печер та старовинного городища Дитинця, Валу.

Відділ масово-роз’яснювальної роботи та

звернень громадян ДПА в Чернігівській області.




Теги:ДПА, Податки, міжнародні експерти, Королівство Нідерланди


Читайте також



Коментарі (0)
avatar