реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Мережа-розлучниця

Навіть у провінційному Чернігові непоодинокі випадки, коли подружжя розлучається через пристрасть до… Інтернету.
…Олена та Сашко зустрічалися цілих 5 років, що вже немало, як на наш час. Познайомилися ще студентами, потім закінчили педагогічний та політехнічний вузи, зіграли весілля – все як годиться.

Якраз на весілля їм і подарували комп’ютер, з якого все почалося. Молодий чоловік прикипів до забавки всім серцем, а коли підключили Інтернет (подарованих на весілля грошей вистачило!), то через рік над сімейним човником згустилися хмари розлуки. Інтернет забирав практично весь вільний час Сашка, який капітально підсів на онлайнові ігри.

Молода дружина намагалася якось відлучити чоловіка від екрана – все закінчувалося грандіозними скандалами, після яких вона тікала до батьків, а Сашко… навіть не помічав цього.

Через два роки стало ясно, що це справжня комп’ютерна залежність. Але ясно це було для молодої дружини і всіх оточуючих, крім самого онлайнера: він, навпаки, вважав, що до нього прискіпуються і хотів одного: щоб його залишили у спокої. Біля екрана. Ну, й на додачу намалювалася ще одна серйозна проблема: ні на яку роботу влаштовуватися молодий чоловік не збирався.

Все закінчилося через три роки тихим розлученням. Напевне, Сашко сприйняв його найбільш радісно: з його життя зникла найбільша перешкода його спілкуванню з Інтернетом -- дружина.

А що ж кохання? Воно непомітно розчинилося, витіснене віртуальним світом.
На жаль, така ситуація непоодинока в нашому глобалізованому суспільстві. Експерти в Європі виявили, що з усіх нинішніх розлучень 20% жінок розлучаються з чоловіками через їхню прихильність до комп’ютерних ігор. Найлютіше жіноцтво ненавидить гру Call Of Duty.
Британський веб-сайт MyVoucherCodes провів власне дослідження і виявив, що на думку 80% жінок, їхня «друга половинка» занадто багато грає на комп’ютері чи просиджує в Інтернеті. 70% опитаних людей зізнались, що саме через комп’ютерні ігри подружжя неодноразово серйозно сварилося.

«Чоловічі» портали також проводять власні дослідження. За версією одного з них -- AskMan, попереду всіх рольових ігр, найбільш ненависних для жінок, йде багатокористувальна рольова гра World Of Warcraft — у неї грає понад 10 млн користувачів в усьому світі.
А ще виявилося, що чоловіки мають власний погляд на ситуацію: 72% опитаних чоловіків сказали, що жінки та дівчата занадто багато часу витрачають на безладне вештання по мережі. Але тільки 6% чоловіків вважають, що онлайнові ігри можуть призвести до розлучення.




Теги:віртуальний світ, подружжя, онлайнові ігри, рольові ігри, Кохання, Мережа-розлучниця


Читайте також



Коментарі (0)
avatar