реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Лопати — товар-рекордсмен!

Здається, цієї зими всі згадали про... лопати. І якраз отакого потрібного інвентаря в багатьох господах не виявилося! Тож не дивно, що на одній з торгових точок Чернігівського центрального ринку вже був одного встановлений своєрідний рекорд продажу — 50 штук за день!

І зараз майже щодня на Центральному ринку Чернігова біля торгової точки з лопатами для відкидання снігу доволі людно. Схоже, що народ переконався: зима відступати не збирається — снігу навалило чимало, і з ним у власних обійстях треба щось вирішувати самотужки.

Людмила Небожак (на фото) дуже задоволена попитом на лопати. Цей інвентар активно купують не лише вправні хазяї обійсть, а й водії «Газелей» та всіх легковиків.

Особливо попит зріс останнім часом. Люди, які живуть у приватних будинках, беруть по дві лопати: велику — для чищення снігу (вона коштує 45 грн, зроблена в Дніпропетровську) та залізну — для розбивання криги (коштує 25 грн). Товар у пані Людмили якісний, ще ніхто не приходив з претензіями.

Прикметно, що деякі покупці брали одразу по кілька лопат — і для сусідів. А щоб везти інвентар в автобусі було простіше, у продажу є також лопати без держаків (вони на 5 грн дешевше).

За день купують 10 лопат, хоча є й рекорд — 50 штук. Люди зрозуміли, що найкраща техніка – це лопата і сила двох рук, а не сподівання на техніку.

До речі, зізнається пані Людмила, всі господарі магазинчиків, які розташовані на перших поверхах будівель, масово закупили лопати. «Тож дякую такій хорошій справжній зимі!» — посміхається продавець.

Фото Валерія СЕНЧУКА







Теги:сніг, інвентар, Центральний ринок, лопати, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar