«Антикризові» булочки з родзинками
Коли гаманці не тріщать від грошей, а шлунок вимагає чогось смачненького, на допомогу приходять нескладні у приготуванні рецепти смачних і поживних страв, якими не соромно й гостей пригостити. Ось, приміром, як цей рецепт домашніх булочок.
Для приготування булочок візьміть 1 кг борошна, 250 г (1 банку) згущеного молока, 1 пакетик сухих дріжджів, 150 г маргарину, 1 склянку цукру, 100 г родзинок, дрібку солі.
[Процес приготування. Дріжджі треба розвести в склянці теплої води. Маргарин розтопіть, додайте до борошна. Потім додайте до маси сіль, цукор, молоко, дріжджі і влийте стільки води, щоб вийшло м'яке тісто. Замісіть його, дайте підійти (воно підніметься дуже швидко). Зробіть з отриманої маси круглі булочки, покладіть на змащений олією лист, трохи зачекайте, поки ще раз підніметься і випікайте в не дуже гарячій духовці.
В результаті ви отримаєте не менше десятка великих і смачних домашніх булочок. Смачного!
Читайте також |
Коментарі (0) |