реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Лінгвісти назвали улюблені слова Мєдвєдєва і Путіна

Лінгвісти без роботи не залишаться! Нещодавно вони проаналізували виступи президента і прем’єр-міністра Росії Дмітрія Мєдвєдєва і Владіміра Путіна. В результаті був складений рейтинг найбільш часто вживаних ними слів, повідомляє ресурс Life News.
]Об’єктами вивчення стали промови обох лідерів на недавньому з’їзді партії Єдина Росія в Санкт-Петербурзі. У підсумку вдалося з’ясувати, що глава російської держави найчастіше вживає слово "повинен" (45 разів), а глава уряду - "ми" (79 разів).
На другому місці в обох членів тандему стоїть слово "наші" (18 разів у Мєдвєдєва і 69 разів у Путіна), а на третьому – словосполучення "про Росію" (12 і 38 разів відповідно).
Займенник "я" у президента РФ на четвертому місці, а у прем’єра - лише на 9-му. Зате слово "люди" і Путін, і Мєдвєдєв вживають приблизно порівну.

В топ-десятку улюблених слів Мєдвєдєва увійшли також "ми", "треба", "держава", "модернізація" і " криза". У Путіна перелік вийшов подібним - там фігурують "треба", "держава", "країни", "криза", "розвиток".




Теги:держава, криза, Медвєдєв, Путін, президент РФ, лінгвісти, Росія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar