реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети "Біла хата" від 1 січня 2010 року

Новорічний випуск обласного щотижневика багатогранний - на його шпальтах є все: і про птахів, і заметілі, і про проблеми, які щоденно турбують людей…Чого мало? - так це політики – таке основне кредо редакції.

Триває останній тиждень передріздвяного посту, коли віруючі з великою надією в очікуванні на Христову милість і розмірковуючи про вічні цінності, пов’язують це з новими перемінами в житті мирському. Усі ми в чеканні на краще життя: яким буде співвідношення зарплати до курсу долара і рівень цін на хліб і молоко, і чи не витисне китайський часник українського, який «чомусь» здає свої гостро-пекучі позиції менш пекучішому? Про це ділиться з читачами редактор тижневика.

Знаному не лише в чернігівських журналістських колах майстру пера, поету Олександру Олійнику 1 січня виповнюється 70 років. Не дивлячись відносно на поважний вік, він постійно працює по-молодечому, з особливою енергією та завзятістю. У тижневику - спеціально підібрані матеріали щодо цієї ювілейної події.

Розіграш призів серед передплатників на 2010 рік, які надав Клуб органічного землеробства, відбувся в редакції напередодні нового року. Хто виявився щасливчиком – власником цих призів – розповідається на сторінках газети.

Шахраї – одна з найдавніших кримінальних «професій». Вони не переведуться доти, доки існуватимуть довірливі люди. Гра на людських чеснотах, зокрема довірі – найулюбленіша шахрайська справа, якою повною мірою оволоділи «герої» розповіді «Гра на довіру».

Рубрика «Наш рідний край» завершує публікацію Ольги Куровської про цікаву історію та сьогодення села Степові хутори, що в Носівському районі.

В Україні зараз знову пошесть грипу. Люди шукають в аптеках захисні та противірусні засоби і впадають у відчай через те, що їх бракує. Але не варто цим перейматися, досить згадати про перевірені часом народні засоби. Читайте «Білу хату» і ви дізнаєтеся, як вберегтися або лікуватися від грипу.

Кожен добре знає, як важко тривалий час перебувати в непровітрюваному приміщенні: від задухи починає боліти голова, з’являється млявість, розбитість, сонливість… Більшість пояснює це нестачею кисню. І помиляється. Чому? Про це у рубриці «Хатній затишок».

Зараз, коли снігові заметілі накрили і землю, і дерева, птахи потребують нашої допомоги. Як створити найсприятливіші умови для птахів, йдеться у конкретних порадах Чернігівського Клубу органічного землеробства.

Що нам готує Рік Білого Тигра, про новорічні рецепти для святкового столу та багато чого іншого - у тижневику «Біла хата», який завжди є поза політикою.







Теги:білої, хати, з новим роком, Анонс, привітання, Новий рік, Біла хата, 1 січня


Читайте також



Коментарі (0)
avatar