реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс "Білої хати" від 17 грудня 2009 року

Цього разу «Біла хата» має для читачів приємний передноворічний сюрприз. Він для кожного, хто читає цю газету. А який саме подарунок– можна довідатися відразу, взявши до рук тижневик.

Армія єднає країну – впевнені експерти Інтернет-мосту «Північ-Південь», проведеного Чернігівським інформаційним ресурсом «Високий вал». Цікаві запитання і не менш цікаві на них відповіді на спеціальній сторінці «Білої хати» ¬- «Військо України».

Військова тема цим Інтернет-мостом не вичерпується – читачі довідаються про прийняття присяги молодими воїнами у 8-му окремому Чернігівському навчально-залізничному полку.

Олександр Дудко , начальник прес-служби Чернігівського прикордонного загону, детально інформує читачів про риболовлю, як закінчилася трагедією двох жителів обласного центру.

Георгію Котляру з Ічні і досі сниться війна. Про жахіття у німецькому полоні та про ветеранські будні сьогодення, йдеться у спеціальному дослідженні журналіста.

Вони боролися як на війні, але в мирний час. До Дня вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній станції ¬– у рубриці «Суспільство».

Хто читає книжки, той багато знає, - вважає Лідія Бурцева, методист Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, яка розповідає про регіональний конкурс «Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу».

Нова рубрика газети «Людина і закон», окрім наповненої інформації з юридично-кримінальної тематики, надає кілька актуальних відповідей фахівців у галузі права на різні запитання читачів «Білої хати».

Чудодійні рецепти від відомого не лише в Чернігівській області, а й поза її межами, знавця лікарських трав Івана Просяника. Цього разу ¬– рецепти з чоловічого кореня Калган.

Медсестра Чернігівського травмпункту Марина Коваль дає практичні поради, якими можна скористатися, якщо когось покусала собака.

5 народних рецептів, щоб зуби були здоровими.

Як приготувати прополісне масло.

Про чудеса у землеробстві розповідають на сторінках «Білої хати» члени Чернігівського Клубу органічного землеробства.




Теги:Біла хата, 17 грудня, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar