реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Праві радикали "привітали" Чернігів з днем толерантності

Нагадаємо що сьогоні 16 листопада ліберальний світ відзначає «Всесвітній день толерантності». Напевно з цього приводу невідомі патріоти в ніч з 15 на 16 лситопада обмалювали місто «нетолерантними» написами а саме: «молодь нетолерантна», «патріоти проти толерантнотсі», «толераст – не українець» та інші. Але вже під ранок комунальні служби почали замальовувати ці написи. Цю патріотичну молодь Чернігова можна цілком зрозуміти. Адже святкування дня толерантності по суті є маразмом. Адже так звана толерантність є нічим іншим як медичним явищем а точніше хворобою. Згідно медичних словників: «Толерантність це медичний термін, що означає втрату організмом захисної реакції проти вірусів та інородних оргнаізмів». Таким чином організм не бореться а призвичається до інородних орагнізмів. А тепер переведіть це поняття з медицини в сучасне суспільство....

Патріоти за здорове суспільство!

За інформацією ВГО "Патріоту України"

Довідка "Сіверщини": 16 листопада у всьому світі відзначається Міжнародний день толерантності. Його запровадили у 1996 році за рішенням Генеральної Асамблеї ООН. Саме цього дня ЮНЕСКО ухвалило Декларацію принципів терпимості.

У Декларації йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етнічної належності чи кольору шкіри. Ця Декларація розвиває принципи, які були сформульовані ще у 1948 році у Загальній декларації прав людини.




Теги:графіті, толерантність, Чернігів. Патріот України


Читайте також



Коментарі (0)
avatar