реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

АРМІЯ — ЦЕ КРУТО! Осінній призов

«Впевнений, що авторитет української армії найближчим часом зростатиме. Інакше бути не може, — переконаний військовий комісар Чернігівського об’єднаного міського військового комісаріату полковник Володимир КРАВЧУК, звертаючись до майбутніх захисників Вітчизни — осінніх призовників, які зібралися в залі Деснянського райвиконкому м.Чернігова. Обов’язок кожного — відчути себе справжнім мужчиною. Служба в армії і є зразком мужності та служіння своїй Батьківщині».

«Служити українському народові!» — під таким гаслом виступили перед старшокласниками та призовниками учасники музичних кoлективів Чернігова, вихованці танцювальних шкіл обласного центру. Про історію українського війська та про сучасні види армії присутні дізналися зі спеціального короткометражного фільму.

Виявив своє бажання служити в армії чернігівець Андрій СЕМЕНЯГА, який має перший розряд з важкої атлетики. На моє запитання, куди він вирушає служити, по-армійськи відповів: «Це військова таємниця».


«Подібні заходи ми проводимо вже вдруге, — розповів керівник медіа-центру Міністерства оборони України Валентин БУРЯЧЕНКО. — Вперше організували шоу-програму «День призовника» ще навесні цього року. Ми відмовилися від стереотипів і «сухих» стандартів щодо проведення подібних заходів. Такий вид організації — це справжнє невеличке свято, коли немає місця зайвим повчанням і настановам…»




На запитання, чим приваблюють молодь, аби вона йшла до армії, комісар Володимир КРАВЧУК сказав по- військовому: «А чого ми повинні якось приваблювати? Служба в армії — обов’язок кожного громадянина України. Найближчим часом ми знайдемо механізми і для тих негідників, які уникають різними шляхами служби в армії».


Як стало відомо, у Чернігівському комісаріаті тимчасово припинений набір до військоивх частин у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України у зв`язку з масовим захворюванням на грип.

Учасник проводів юнаків до армії
Сергій КОРДИК
Фото автора







Теги:армія, Чернігівський комісаріат, Кравчук, військо, проводи


Читайте також



Коментарі (0)
avatar