реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Єпископа Іларіона вітали кантом Почаївської Божої Матері


З днем небесного покровителя -- святого Іларіона Київського, схимника Печерського одинадцятого століття, єпископа Чернігівського і Ніжинського Іларіона у кафедральному храмі святої великомучениці Катерини вітали після Літургії священики Чернігова, Ніжина, Семенівки, Остра, Мени, Новгорода-Сіверського, Нових Ярилович, Мезина, Києва, прихожани, гості храму. Вітали квітами, побажанням многоліття, щирими словами любові, а хор під орудою заслуженого працівника культури України Миколи Борща чудово виконав кант Почаївській Божій Матері.
Владика Іларіон не так довго перебуває на чернігівській кафедрі -- трохи більше півтора року, але встиг полюбитися вірянам, бо любить служити Богу і людям. Він веде велику і міжнародну роботу, встигаючи давати лад і на чернігівській кафедрі -- єпископ Іларіон освятив храми та хрести для їх будівництва в Новгород-Сіверському і Коропському районах, а в Козелецькому мав щастя разом з Патріарахом Філаретом освячувати і храм.
Іс полла еті деспота, що в перекладі з грецької можна подати як побажання владиці многих і благих літ служіення на Господній ниві!



Теги:єпископ, Катерини, тезоіменитство, ІЛАРІОН


Читайте також



Коментарі (0)
avatar